Мъж се събуди от кома, за да се запознае с новороденото си дете

0

Мъж се събуди от 12-седмична кома, за да се запознае с новородения си  син, който винаги е искал, съобщава „Мирър”, предаде БЛИЦ.

Джони Литъл бил едва на 23 години, когато получил тежка травма на мозъка при инцидент на работното място. Той управлявал машина, когато парче желязо излетяло от нея и се стоварило на главата му.

Младият мъж изпаднал в кома. Лекарите определили състоянието му като изключително тежко и не давали гаранции дали някога ще се събуди. Жена му Арлийн обаче не се предала и месеци след инцидента не се отделяла от болничното легло на любимия си. Изоставила го само веднъж, за да роди общото им дете.

Жената останала в болницата една седмица и веднага се върнала при него, но заедно със сина им Джей. Когато бебето проплакало в болничната стая, мъжът отворил очи, за да се запознае с него.

Сега Джони е на 30 години и признава, че малкият Джей му е дал сили да се възстанови. Наложило му се отново да се научи да ходи, да говори и да се грижи за себе си. И всичко това не би било възможно да се случи без подкрепата на любимата му жена.

За мен Арлийн е легенда. Заедно сме от 17 години и тя винаги е била с мен, идваше с бебето в болницата, за да се грижи за нас”, разказва младият мъж.

Джони се е възстановил напълно и вече се е върнал на работа в завода, за да може да се грижи за семейството си. Той признава, че когато имаш вяра, можеш да постигнеш всичко.

Наскоро жена му Арлийн го дарила с втори син, а  щастливите съпрузи признават, че смятат да работят за още деца.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари