Мъж падна от самолет, на който се е возил без билет

0
Мъж е бил открит мъртъв върху покрива на сграда в южен Лондон
Мъж е бил открит мъртъв върху покрива на сграда в южен Лондон

Мъж е бил открит мъртъв върху покрива на сграда в южен Лондон, след като е паднал от самолет, на който се е возил без билет, съобщава "Ройтерс".

Тялото на мъжа, който се е покатерил на самолет Boeing 747, е било намерено тази сутрин в лондонския квартал Ричмънд. Данните на полета сочат, че самолетът се е намирал на височина 427 метра при преминаването си над местността.

Един час преди това в шасито на същия самолет е бил открит в безсъзнание втори мъж, оцелял при пътуването с дължина над 12,800 км от Йоханесбург към летище Хийтроу. По данни на полицията, той е на възраст 24 години и в момента се намира в болница в критично състояние.

Понастоящем, органите на реда на международното летище "Оливър Тамбо" в Йоханесбург водят разследване за начина, по който двамата пътници са успели да се качат на самолета. Тяхната самоличност все още не е разкрита.

Междувременно, в изявление на изпълняващия полета оператор British Airways се съобщава, че компанията работи заедно с полицията и властите в Йоханесбург, "за да разкрие фактите около този изключително рядък случай".

Това не е първият подобен инцидент на територията на Лондон. Преди три години 26-годишен мъж на име Хосе Матада загина след падане от окачването на самолет, изпълняващ полет от Ангола за Лондон.

Според експерти шансовете на пасажери, пътуващи по подобен начин, да не бъдат смазани от колелата при прибирането им или замръзване до смърт по време на полета са минимални.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари