Дядо бере душа заради билетче от 50 стотинки

0
Мъж е в критично състояние в болницата след скандал, при който е блъснат и си удря главата
Мъж е в критично състояние в болницата след скандал, при който е блъснат и си удря главата

Дядо на 75 години бере душа в шуменската болница след скандал заради билетче от 50 ст. в тоалетната на Кооперативния пазар.

Възрастният мъж е ударен пред обекта, паднал на земята и си ударил главата на плочките, съобщи 24 часа.

В болницата установили, че е с черепно-мозъчна травма. Настанен е за лечение с опасност за живота. За побоя над него, станал в събота, малко след 16,30 часа са били задържани двама души. Това са наемателят на клозета, 56-годишният Ремзи А. и 49-годишният М. М., който продавал вехти дрехи на близката сергия.

Скандалът станал заради 50 стотинки за входното билетче. Нашите източници казаха, че дори жената на Ремзито, който в този момент бил твърде пиян, твърдяла, че дядото си купил билетче. Но собственикът на обекта смятал, че той не е платил, а ползвал тоалетната гратис и се нахвърлил върху стареца.

Битката се пренесла през тоалетната. Според очевидци, които не се намесили изобщо в скандала, при бутането между двамата Ремзито паднал на земята. Тогава вехтошарът М.М. се втурнал да му помага. На възрастния мъж е нанесен удар, след който той паднал и си ударил главата. Кой от двамата е нанесъл фаталния удар, ще установява разследването.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари