Мъж отслабна, след като 3 месеца яде само в закусвалня за бързо хранене

1
С тази "диета" успял да свали 9 килограма
С тази "диета" успял да свали 9 килограма

Кой казва, че от бързите храни се дебелее? Всички! Но един американец успя да докаже точно обратното.

В продължение на три месеца Тайлър Маринели от Паркланд, Флорида е консумирал единствено бързи закуски, предлагани от веригата ресторанти Chipotle... и отслабнал. За невероятните резултати, които е постигнал, разказа самият той пред изданието Men's Health, пише Факти.бг

С тази "диета" Тайлър успял да свали 9 килограма. Всеки ден той приемал храна през 8 часа в денонощието, а през останалите 16 - гладувал. Причината за това била, че се придържал към принципите на диета — разпределял порциона си на принципа 40% въглехидрати, 40% белтъчини и 20%мазнини за ден.

"Знаех, че ако ям само кокошка, ориз или фасул, ще мога да ги включа в диетичния си план и да продължа да свалям тегло, получавайки от храната удоволствие", разказва американецът. В дните на тренировка той употребява 1800 килокалории на ден, а в останалите — 1200. Освен кокошка с ориз, той яде яйчен белтък, червен фасул и кисело мляко.

Диетологът Сюзън Беркман отбеляза, че диетата на Маринели не трябва да се нарича балансирана, тъй като в нея не влизат плодове и зеленчуци. "С времето могат да се наблюдават и лоши последствия и дефицит на витамини и микроелементи," отбеляза тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари