Мъж от Шумен постави рекорд по шофиране в нетрезво състояние

0
Той е заловен от полицията с близо 4 промила в кръвта, като вече е осъждан за същото деяние
Той е заловен от полицията с близо 4 промила в кръвта, като вече е осъждан за същото деяние

Той е заловен от полицията с близо 4 промила в кръвта, като вече е осъждан за същото деяние

Под надзора на Районна прокуратура - Шумен се води разследване за управление на МПС след употреба на алкохол и без свидетелство за правоспособност. Към наказателна отговорност е привлечен 32-годишен мъж от село Цани Гинчево. И.Х. е задържан за срок до 72 часа от наблюдаващия случая прокурор с оглед довеждането му пред съда за определяне на мярка за неотклонение.

Около 23:30 часа на 11 юли 2023 година, на пътя между селата Цани Гинчево и Никола Козлево, бил спрян за проверка лек автомобил. Установено било, че зад волана му стои видимо нетрезвен мъж. 32-годишният И.Х. не предоставил на органите на реда свидетелство за управление на МПС и при направената му проверка с техническо средство било установено, че управлявал автомобила след като е консумирал голямо количество алкохол. Показанията на дрегера били 3,93 промила в издишания въздух. И.Х. бил задържан и отведен в болнично заведение, където му била взета кръвна проба за химически анализ.

След направената справка за съдимостта на младия мъж станало видно, че той вече бил осъждан два пъти за същото деяние, като предходното му осъждане било за управление на МПС след употреба на алкохол с концентрация от 3,98 на хиляда.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районна прокуратура - Шумен. Искането на Прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия вече е депозирано пред компетентния съд в град Нови пазар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    12345
    Това е калмар. Там нормални хора няма. Само оскотели неграмотни калмари. На депесето верният електорат.
  • 1
    1
    Bvcxsfg
    Този го приберете на топло!!!!Водят се статистики.Колко пъти бил хванат и т.н..Това е подигравка.Този е потенциален убиец на пътя!Ако той се потроши и пукне-ОК.Но,ако отнеме невинвн човешки живот???????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари