Мъж опита да си опече сандвичи в офиса на Енерго-про в Силистра

9
Действията на мъжа са акт на протест срещу липсата на ток в населените места в региона
Действията на мъжа са акт на протест срещу липсата на ток в населените места в региона Снимка: Facebook

Действията на мъжа са акт на протест срещу липсата на ток в населените места в региона

Мъж опита да си опече сандвичи в офиса на Енерго-про в Силистра. Това става ясно от видео, споделено във Facebook от Явор Павлов.

Действията на мъжа са акт на протест срещу липсата на ток в населените места в региона. Протестиращият обявява, че ще направи закуска на децата си, защото в дома им в село Калипетрово е спряно електрозахранването за повече от 24 часа.

Мъжът си носел хляб, дъски за рязане, нож, хранителни продукти и парти грил скара. Изключил машината за теглене за билети за ред и включил скарата там.

Малко след това служителка на Енерго-Про уведомява мъжа, че до час и половина ще има ток в дома му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    19
    Абе,
    нали искахте пазарна икономика?!? Ами пазарна е, че и държавата бърка в пазара, от догодина твърдо на пазара, кеф ви едно ерп, кеф ви друго, ама да знаете кеф цена няма!
  • 13
    18
    Skandal
    Това е само началото!!! На хората им писна непрекъснато да ги доят с по високи цени,да се говори,че се инвестира и в същото време,НИЩО! Имаше предупреждения за бури и снеговалежи! Те какво направиха превантивно? НИЩО!Жиците се късал?! Ами те от 100 години не са подменяни,нито пък стълбове! Чупели ли се! Ами ще се чупят,те морално са остарели!!! В 21 век при такива ситуации в ЕВРОПЕЙСКИТЕ държави,някой си подава оставкато,а хората се компенсират!!! Стига сте ни вменявали само задължения!!! НИЕ ИМАМЕ И ПРАВА!!!
  • 6
    17
    До 15
    Не се притеснявай,нали знаеш мнението на президента за това...
  • 16
    16
    ЕРЕПЕ тата
    Само сгъват мангизи.Допълнително натовартват джоба и икономиката.Албанците ги изгониха ако си спомнята.Като пролетен ватър където топи сняг.Тук какво ги бавим.Имаме си НЕК.Едно енергоразпределение за цяла България стига,държавно да е край.Мутри,чужденци,ченгета лениви да си ходят.
  • 14
    15
    Искам да Ви питам
    Моля отговорете: Какво ще е ако не дай боже влезем във война?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари