Мартин Димитров: Румен Радев излъга много хора!

0
Крайно недостойно е, когато си излъгал толкова много хора, благодарение на които си на този пост, да всяваш разделение, да всяваш омраза, а и да лъжеш относно фактите, смята учредителят на "Да, България"
Крайно недостойно е, когато си излъгал толкова много хора, благодарение на които си на този пост, да всяваш разделение, да всяваш омраза, а и да лъжеш относно фактите, смята учредителят на "Да, България" Снимка: Фейсбук

Крайно недостойно е, когато си излъгал толкова много хора, благодарение на които си на този пост, да всяваш разделение, да всяваш омраза, а и да лъжеш относно фактите, смята учредителят на "Да, България"

Истината е, че Румен Радев беше преизбран за президент, не защото е изключителен държавник или обединител на нацията.

Румен Радев беше преизбран за президент, защото ни измами. Излъга ни. След "Росенец", когато президентството буквално беше щурмувано от (тогава все още съществуващата) армия на Иван Гешев (който впоследствие гостува на приема му), хората от демократичната общност застанаха зад него.

Румен Радев беше преизбран благодарение на факта, че немалка част от симпатизантите на "Демократична България" не само протестираха през президентството в негова защита, но и го подкрепиха с гласа си. Същото се отнася и за мнозинството от симпатизантите на "Продължаваме промяната".

Та, Румен Радев излъга много хора. И е крайно недостойно, когато си излъгал толкова много хора, благодарение на които си на този пост, да всяваш разделение, да всяваш омраза, а и да лъжеш относно фактите.

За финал ще кажа, че преди три години много се скарах с един човек: баща на моя близка приятелка. Той познава Румен Радев добре и ми разказваше за какъв човек става въпрос. Бях резервиран, защото не ми се вярваше, че някой може да бъде чак толкова нищожен.

Очевидно е бил прав в твърденията си.

Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    айде умнокрасивите, покажете...
    покажете ни че сте за Украйна! „Всички, които сме гласували за ПП и ДБ - трябва да предприемем действия в полза на Украйна🇺🇦. Трябва да дарим нашите спестявания, за да запазим демокрацията в Украйна🇺🇦. Какво са 15000÷20000лв.? Дори всички, гласували за ПП-ДБ, трябва да продадем имотите си и да дарим парите в полза на Украйна🇺🇦. И всички, гласували за ПП-ДБ, трябва да демонстрират реална солидарност с Украйна🇺🇦 чрез доброволно записване за фронта. Всичко друго е просто приказки на жалки и безхарактерни хора, нямащи пари и смелост. Всички от ПП-ДБ - дарения за Украйна🇺🇦 от поне 5-цифрени суми и поне един член на семейството - доброволец на фронта. За украинската🇺🇦 и американската🇺🇲 демокрация! Другото са просто ОПРАВДАНИЯ на бедни и страхливи хорица. Както Васил Левски е казал: "ДЕЛА трябват, а не думи!" “
  • 1
    10
    Баце, 7, но не 007!
    Ти Идиот ли си или само се правиш на такъв! Да си знаеш, 110% си докарал образа! Козяк, незачет! Опорките и днес много нефелни, бе! Обаче! За евроджендърския планктон са супер, че даже и дупер! Ама ...! Не може ли нещо по-друго! И, баце, поеми дъх, регулирай дишането, че иначе - лошо! А, и да си снаеш - не се напиняй, козяшки лебец нема да има за тебе днес! Анадънму?
  • 5
    9
    до 7
    молете се радев след мандата си да не направи партия, че не ви виждам тогава на хоризонта!
  • 4
    8
    до 7
    случайно да знаеш колко одобрение има правителството?!? ако не си разбрал - 16,6, а радев 50+ в същото изследване! та кво викаш, кое от двете е недоразумение?!?
  • -3
    7
    До предходните коментарии
    Че президентът е недоразумение - безспорно е. Че президентът се издъни като каза, че Украйна иска да води тази война - класическа глупост е. Да призоваваш за мир с един агресор - безсрамие е. Категорично не отговаря на истаната, че хората все повече харесват чуждия резидент Гумен Гадев - недовието към него значително расте и вече гони 50 %, а тези които го харесват за по.малко от година спаднаха с 12 %. А върхът на безсрамието е когато един БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР призовава за примиренческа политика към безсрамния агресор. Хубавото е, че този "офицер" е от запаса, а след някоя година ще бъде и политик от запаса
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари