„Маркет линкс“: 67% са за неутралитет на България в конфликта Русия - Украйна

1
Повечето анкетирани смятат, че страната ни трябва да оказва помощ на украинските бежанци, включително и финансова
Повечето анкетирани смятат, че страната ни трябва да оказва помощ на украинските бежанци, включително и финансова Снимка: bTV

Повечето българи са на мнение, че България трябва да остане неутрална в конфликта между Русия и Украйна

Това показва последното проучване на „Маркет линкс“, финансирано от bTV. То е проведено сред 1 029 души, в периода 22–29 март.

Срещу 67% за неутралитет са 16%, които смятат, че България трябва активно да подпомага Украйна, включително и с оръжия.

Повечето анкетирани смятат, че страната ни трябва да оказва помощ на украинските бежанци, включително и финансова. 30% са против.

На въпроса: „Как бихте гласували на референдум за оставане на България в НАТО и в Евросъюза?“, повечето отговарят,  че е по добре да продължим членствата си в тях. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    русенец
    Не трябва да се обвързва въпроса за оставането в НАТО с оставането в ЕС. НАТО не ни трябва. ЕС все още ни трябва макар, че като гледам как се е превърнал във васален на САЩ, май можем и без него.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари