Мария Захарова: Петков не обвини само Батман и Жената котка за поражението си

5
Говорителят на руското МВнР припомни думите на премиера, изречени минути след гласуването на вота на недоверие
Говорителят на руското МВнР припомни думите на премиера, изречени минути след гласуването на вота на недоверие Снимка: AP

Говорителят на руското МВнР припомни думите на премиера, изречени минути след гласуването на вота на недоверие към правителството

„Българският премиер Кирил Петков обвини трима политици и руският посланик за падането на кабинета. В списъка с виновниците за поражението на Петков липсваха само Батман и Жената котка”.

Това написа говорителят на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова в пост във Facebook.

Тя припомни думите на министър-председателя, изречени минути след гласуването на вота на недоверие към правителството. „За мен беше чест да водя правителство, което беше свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова”, заяви Петков от парламентарната трибуна.

„Този вот е само една малка стъпка от един много дълъг път. Това, което те не разбраха, че така не могат да спечелят българския народ. Обещаваме, че ще продължим в тази битка да отвоюваме държавата си. И един ден ще имаме България без задкулисие, без мафия, една нормална, успешна европейска държава. Благодаря ви!”, допълни премиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    до болшевиките
    Драги другарчета, че Байдън е станал посмешище за САЩ е нещо, което само вие не разбирате. Единствената причина да не са извършили инпийчмънт е, че Камила Харис е по-потресаващо тъпа и неадекватна и от Байдън. Четете хамериканската преса, другари! Само с Блиц и ПИК не става или с Дойче веле.:)
  • 1
    6
    до 3 , 4 и 5
    Вижте, другари болшевики, вашият фюрер. Говоря за "Лидерът" на свободния свят. Наричам ви болшевики защото само при тях и фашистите има само едно правилно мнение. Та, кадрите са заснети от държавната им телевизия, заснемаща дебати в сената и важни събития в Белия дом, а вестникът е Ню Йорк поуст, който не е проруски. На такива инфантили ли мятате метани, бе идиоти? Захарова ви била виновна, защото била казала нещо, ами тя е права! https://nypost.com/2022/06/23/a-very-specific-cheat-sheet-reminds-biden-how-to-act/
  • 1
    5
    Е.М.У.
    Наистина в Русе има още много живи комунисти ! Пък защо градът миришел ? Този град вони бе !
  • -5
    4
    darkaveng
    До 2, 13:18 | 23.6.2022 г Баце, да не си Идиот???? Всъщност, въпросът е риторичен!
  • -6
    3
    До 2
    Тая проста рашистка ковра може да си позволи да плеска простотии. Предпо поне ставаше и полапваше стафидките на Путлерчо, ама вече одъртя и погрозня, а и късокракия сатрап вече ракът го изяжда!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари