Малки полицайки следят за нарушения по пътя в село Места

2
Децата приповдигнаха настроението на всички пътуващи в район
Децата приповдигнаха настроението на всички пътуващи в район Снимка: Pirinsko.com

Децата приповдигнаха настроението на всички пътуващи в район

Трафикът през село Места е спокоен. За настроението и безаварийното пътуване на шофьорите в последния почивен ден от Коледа се грижат две малки полицайки, сестричките - Криси и Снежи от Благоевград.

Малките чаровници прекарали с мама и тате празничните дни на семейната им вила в село Места, където изненадите започнали, пише Pirinsko.com.

В нощта на Рождество, дядо Коледа сбъдва мечтата на 5-годишната Криси, която за разлика от повечето момиченца на нейната възраст, вместо кукла, в писмото си до него написала, че иска полицейски костюм.

И понеже в най- магичното време от годината чудесата нямат край, днес Криси, заедно със 7- годишната си сестричка Снежи неуморно патрулираха и зорко следяха за нарушения по пътя през неврокопското село Места

Децата приповдигнаха настроението на всички пътуващи в района, които им махаха с ръка от колите си и ги поздравяваха с надут клаксон.

А, Криси и Снежи от своя страна пожелаха на всички от сърце здраве, късмет и внимание на пътя!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари