Майката на загиналия Николай - NI.со: Освобождават убиеца на детето ми

1
Липсвал на жена си!, потресена е Мариела Николова
Липсвал на жена си!, потресена е Мариела Николова Снимка: Фейсбук

Липсвал на жена си!, потресена е Мариела Николова

Преди 4 часа българското правосъдие и в частност Окръжен съд - Стара Загора прецени, че убиецът на моето единствено дете - Николай Николов- NI. со, заслужава да бъде осъден условно и да бъде освободен от ареста незабавно и без изчакване на окончателната му присъда“. Това споделя в публикация във Фейсбук майката на загиналия китарист Мариела Николова, която е директор на Френска езикова гимназия в Пловдив.

"... Заминава си по живо по здраво за Турция. При жена си и двете си деца. Те имали остра нужда от него. Липсвал на жена си. Големият му син се провалил на университетски изпит, защото много се притеснявал за баща си. Същият онзи човек, който преди почти вече 5 немислими години отне живота на две млади български момчета с искрящи очи и с мечти за музика и любов .

5 години се нагледахме на протакане, долно шикалкавене, лъжливи експертизи и върховен цинизъм. Твърдя го не като скърбяща майка, а по волята на съдбата в качеството ми на пряк потърпевш и свидетел на българските извратени съдебни практики. Боже, пази децата на България, защото техният живот за държавата им мащеха не струва пукната пара.

Няма смисъл от лайкове. Който може да споделя и да коментира! Копнея всички здравомислещи и можещи да ходят хора да подкрепим майките, борещи се за промени в законодателството, така че убийците на пътя да получават ефективни, а не хвърлящи прах в очите условни присъди. Те вече не се борят за своите деца, а за Вашите!

Моля всеки, който може да окаже медийна подкрепа, да се свърже с мен! Благодаря Ви!", допълва Мариела Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Чакай, чакай!
    Какъв убиец на детето ти?!! Тойе шофирал, не се е справил с управлението на автомобила на мокър път, завъртял се е и се е ударил в автовоз! Защо да е убиец другият шофьор на автовоза? https://telemedia.bg/bg/sinja-lampa/pevecyt-nikolaj-nikolov-ni-co-zagina-pri-jestoka-katastrofa ************************* https://novini247.com/novini/plovdivskiyat-muzikant-nikolay-nikolov-ni-co-e-zaginaliyat-pri-tejkata-katastrofa-vchera_1045746.html
  • 0
    2
    Маазън
    Продавай апартамента и наемай килъри.
  • 2
    1
    психолог
    За да няма повече пострадали и гняв , трупащ се със поколенията , може би албанците са го измислили много добре - "канун" /нещо като "вендета" по албански/. Това е тяхната дума за справедливост и е неизбежна ако няма прошка от двете страни . Иначе в държавното правосъдие би трябвало присъдите да бъдат НЕИЗБЕЖНИ при всички случаи , но за това съдебната система трябва да работи справедливо .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари