Майка на 8 деца: Твърде съм красива, за да работя!

0

Мари Бучан (37) от Бирмингам е майка на осем деца, а казва, че усилията на тази държава да я "принуди" да работи, й влияят много лошо, защото тя няма време за семейството си.

"Не прекарвам нито един момент качествено време с децата си. Всяка седмица по 16 часа ходя на курс и успоредно работя", заяви през месец ноември миналата година тази майка. Въпреки това, сега тя отново е на първите страници на британските списания, но нейното извинение за избягване на работата сега е напълно различно. 

След като завършила успешно курса, за който е говори, тя казва, че сега не може да си намери работа, тъй като на всяко място, където се е опитала, я ласкаел "мазен работодател".

"След като за първи път се появих в медиите, няколко собственици на автосервизи ми взеха интервю за работа. Разговарях с всички, за да видя какви условия ми предлагат. Оказа се, че те на мен изобщо не гледаха като на работник, а искаха нещо друго от мен", казва Мари за таблоида Sun, добавяйки, че въпреки че жените днес работят и в полицията, и в армията, и имат всички необходими умения за това, по-голямата част от мъжете продължават да ги възприемат като сексуални обекти, сподели БЛИЦ. 

Мари има осем деца на възраст от 3 до 15 години и всички продължават живеят от социални помощи.
 
"Исках да натрупам опит и се обаждах в автосервизи, но всички само ме канеха за напитка и се опитваха да ме използват", казва Мари, а медиите напомнят и че преди известно време е било открито, че е закупила луксозен автомобил на стойност 70,000 лири, както и че планира да си сложи силикон, за който е планирала да задели 4500 паунда. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари