Маги Вълчанова: Принудиха ме да се ваксинирам!

6
Тя признава, че се е имунизирала не толкова по здравни причини, а за да може да продължи да живее нормално след въвеждането на новите мерки през миналата седмица
Тя признава, че се е имунизирала не толкова по здравни причини, а за да може да продължи да живее нормално след въвеждането на новите мерки през миналата седмица

Имам антитела и имунитет, направих го за сертификат, казва Магдалина Вълчанова

"Мис Вселена България 2000" Магдалина Вълчанова не искала да се ваксинира, но го направила, за да има зелен сертификат, пише България Днес. 

Това разкри манекенката и моделка, която дори и на 44 години продължава да е една от най-красивите българки.

"Ако трябва да съм честна, въобще не ми се искаше да се ваксинирам. Смятах, че нямам нужда от ваксина, защото имам собствен имунитет. Бях проболедувала вируса сравнително леко миналата година и имах 33% антитела според теста ми от юни. Много пъти съм била контактна с носители на вируса след това и всеки път PCR-ите са ми били отрицателни", сподели една от емблематичните носителки на титлите за красота у нас.

Тя признава, че се е имунизирала не толкова по здравни причини, а за да може да продължи да живее нормално след въвеждането на новите мерки през миналата седмица.

"Ваксинирах се за сертификат, защото не мога да упражнявам правото си на труд без него. Организмът ми е здрав. Нямам никакви хронични и наследствени болести. Надявам се имунната ми система да се пребори безпроблемно и с това, което инжектираха в тялото ми днес. Не очаквам да имам кой знае каква реакция, но въпреки това не мога да се отърва от тежестта на чувството, че бях принудена да го направя. Толкова за личния избор", добави Вълчанова.

"Мис Вселена България 2000" има двама синове, а години наред чрез фондацията си "Фейс ту фейс" се бори срещу трафика на хора. Преди време моделката започна свой проект, свързан с фитнес и здравословно хранене.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук