Маги Халваджиян: Хора, пригответе се за шест години

57
По-добре да се приготвим за по-тежки неща, пък да се надяваме, че може и по-рано да свърши
По-добре да се приготвим за по-тежки неща, пък да се надяваме, че може и по-рано да свърши Видео: NOVA

Tази седмица екипът на предаването по NOVA „Ничия земя" потърси отговорите на важни въпроси като: имаше ли човечеството нужда от пандемия, отрезви ли ни, какви са уроците, които научихме и какво следва?

Равносметка на случващото се, екипът на „Ничия земя“ направи заедно с Маги Халваджиян.

"Винаги съм бил оптимист. Не вярвам в теории на конспирацията. По-лесно е да мислим, че друг ни го е направил. По-трудно е за психиката да не знаеш откъде е дошло", смята той. Халваджиян сподели, че съветва близките си да мислят, че извънредното положение ще продължи 6 години. Така, когато свърши по-рано, всички ще бъдат приятно изненадани, смята той.

"Мисля си, че разглезеното ни човечество имаше нужда от тези шамари. Не знам дали по този начин, но смятам, че затварянето вкъщи кара хората да преосмислят много от нещата, които са правили в ежедневието си. Аз самият го правя. Почваш а се радваш на едни дребни неща, на които преди не си обръщал внимание, защото те са даденост.  В един момент животът ти се преобръща тотално", разказва Халваджиян. Според него светът се е разглезил, а пандемията е отрезвяващото нещо, което да "отвори очите" на хората.

Маги Халваджиян и семейството му спазват всички мерки за сигурност - работят с маски, спазват дистанция, самоизолирали са се, което за продуцента се оказало изключително тежко.

Според него, когато кризата свърши, хората ще искат да излязат по улиците, на заведение, да се забавляват, ще имат ентусиазъм да работят. Той вижда и положителната страна на случващото се.

Вижте подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари