Любовен хороскоп за 5 – 11 юни 2017

0
Вижте седмичния любовен хороскоп за всички зодии!
Вижте седмичния любовен хороскоп за всички зодии!

С началото на новия месец, любовта сякаш ще се събуди. Това раздвижване ще се дължи най-вече на Венера. Комуникацията между партньорите ще бъде по-ясна. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
Първата седмица на юни ще бъде интересна в любовен план за родените под знака на зодия Овен. С половинката ще може да обсъдите промени относно връзката ви или такива, които засягат дома ви. Нагласата ви един към друг е положителна. Също така желанието ви да разнообразите сексуалния ви живот е не по-малко.

Телец
Представителите на тази зодия ще се чувстват по-красиви и привлекателни. И това не е никак случайно. Във вторник Венера ще се премести във вашия знак и ще се задържи така до 4 юли. Това ще ви помогне да привлечете повече обожатели, да намерите нова, но и да затвърдите връзката, в която се намирате.

Близнаци
Хубаво започва месецът за Близнаците по отношение на любовта. Няма да ви липсва чар, с който лесно ще привличате вниманието към себе си. От друга страна обвързаните представители на зодията ще могат да се отдадат на романтично уединение с любимия човек. Поставете си цели в любовта и ги следвайте.

Рак
Марс се движи през вашия знак, ето защо трябва да се възползвате максимално от енергията му. Повече романтика, желания за секс и за това положително начало на месеца ще допринесе връзката на Марс с Венера. Необвързаните представители на зодията може да открият, че между тях и приятел има химия, но разбира се има шанс да срещнете някоя непозната, но много интересна личност.

Лъв
През тази седмица Лъвовете ще трябва да действат, ако искат да постигнат нещо в любовен план. В петък пълнолунието ще попадне във вашия любовен сектор. Ако скоро сте срещнали някого или се запознаете с нова личност, отношенията ви ще бъдат кристално ясни още от самото начало.
Честността помежду ви ще е единственият начин, който или ще ви отведе в романтични взаимоотношения, или ще трябва да продължите сами напред.

Дева
Повече хармония в любовта може да очакват и обвързаните представители на зодия Дева, както и тези, които скоро са започнали нова връзка. Моментът е подходящ за романтично пътуване, по-дълга ваканция. С любимия човек ще се преоткриете и свържете на по-дълбоко емоционално ниво.

Везни
Юпитер ще навлезе във вашия знак и това ще ви даде повече възможности за личностно развитие и романтика. Предстои период на възможности и растеж. Също така, ако се намирате във връзка ще усетите повече подкрепа от любимия човек, която може да бъде финансова.

Скорпион
Венера, планетата на любовта и хармонията, ще се премести във вашия партньорски сектор този вторник и ще остане там до 4 юли. В резултат на това, ако сте обвързани ще се радвате на повече любов и хармония. Ще имате желание да подхранвате връзката си. Някои от вас може да вземат и важно решение, като сключването на брак например.

Стрелец
Комуникацията между вас и половинката ви ще се подобри след вторник. Разговорите ще бъдат по-дълбоки и значими, ще се изслушвате, ще чувате какво иска да ви каже любимият човек. Пълнолунието в петък ще ви помогне да изразите още по-ясно своите емоции и чувства.

Козирог
Романтиката е навсякъде, уважаеми Козирози! Този вторник Венера ще се премести във вашия сектор на любовта, за първи път от почти година. В тази част на графиката, планетата на любовта ще се задържи до 4 юли.
Това ще донесе положителни промени в живота не само на обвързаните представители на зодията, но и на тези, които търсят нова любов. Ако отскоро се срещате с някого, следвайте събитията, защото няма да съжалявате.

Водолей
За необвързаните Водолеи има потенциал за нови познанства. Дори е възможно да избирате между двама кандидати. Но за да спечели сърцето ви, той или тя най-напред ще трябва да спечели ума ви, тъй като вие не се впечатлявате лесно.
Въпреки това бъдете готови за любовни игри.

Риби
Марс ще ви донесе много романтични възможности в началото на новия месец. Трябва да се насладите на всеки момент. Венера и Марс ще бъдат в добра позиция, затова искайте, за да получите това, от което се нуждаете в любовта. Някои от вас ще започнат неангажираща сексуална връзка, която може да се развие и в нещо по-голямо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари