Любовен хороскоп за 2017 година

1
Какво ви очаква в любовта през новата година?
Какво ви очаква в любовта през новата година?

Интересува ли Ви какво ви очаква в любовта през 2017 година?

Нашият любовен хороскоп ще ви покаже тенденции на емоциите, които ще ви водят през идната година.

Ще бъде ли сърцето ви пронизано от стрелите на Купидон или ще бъде сковано от лед – разберете сами!

Овен

През 2017 любовта ви ще бъде подхранвана от тайнствена енергия. Следвайте гласа на сърцето си и желанието да вървите към новите неща. Дързостта и смелостта ви няма да позволят да бъдете измамени. Когато натрупате необходимото удоволствие и радост сами ще се отдръпнете, ако това е необходимо. Звездите ви съветват да не палите страстите прекомерно, защото страстта може да вземе контрол над ума ви. Ако сте фокусирани и контролирате желанията си, то любовта ви ще е възвишена като полета на орел.

Телец

Любовта ще доминира в разумни граници през 2017 г. За вас основните ценности, които търсите в партньора са доверие и увереност. През идната година ще доминира хармонията! Да получавате и да давате любов ще е приоритет за вас. Безусловната любов е правилният път, по който трябва да вървите.

Близнаци

През 2017 година няма да позволите на любовта да заслепи брилянтната ви мисъл и няма да ви отклони от целите. Ще бъдете уверени в чувствата си, но и бързо ще сваляте розовите очила, ако усетите неискреност. Бързо ще достигате до същината на проблемите. 2017 е година, която ще подчертае индивидуалността на Близнаците, които ще демонстрират на света откровеността си. Да живееш в розов сън понякога е по-хубаво от живота в реалността, защото истината често е болезнена, този път обаче представителите на този знак лесно ще се справят с проблемите и предизвикателствата. Силната им сексуалност ще е черешката на тортата.

Рак

През следващата година раците ще преживеят духовно пробуждане. То ще е от решаващо значение за любовта през 2017! Ще сте пълни с положителна енергия и жизненост. Това ще донесе светлина в мрака на духа ви. Ще се радвате повече на истината, отколкото на скъпи придобивки и маркови дрехи. Ще намерите неизвестни досега кътчета на душата. Ще работите ръка за ръка с партньора и ще придобиете нови знания. Ще сте в състояние да изразявате любовта си свободно и искрено. Очаквайте множество изненади през 2017!

Лъв

През 2017 година любовта при лъвовете ще е като лов на вещици. Подобно на старогръцка богиня с лък и стрела в ръцете, ще може да уцелите целта в движение. Интуицията ви ще е огромна. Възхитителните ви качества няма да останат незабелязани през 2017 г. Те ще са блестят по свърхестествен начин. Красотата, чарът и проникващият поглед ще буди интерес и силни емоции у човека, чието внимание искате да привлечете. Дали ще използвате парфюм вместо еликсир или ще хвърлите противника в шах с остри аргументи, шансът ще е на ваша страна. Лесно ще възбуждате любопитството на околните. Очаква ви творчески период в отношенията. Ще пътувате към собственото си вътрешно удовлетворение.

Дева

Промяна в любовта ще има за Девите през 2017 година. Вдишвайте и издишвайте и редувайте движение с покой. Любовта ви ще бъде мощна и ще се отразява на всичко около вас. Тя обаче ще бъде пририта, така че другите няма да могат да я видят. Сами ще държите движението на Колелото на съдбата. Благодарение на любовта може да получите и голяма богатство. В повечето трудни ситуации през 2017 ще намирате правилното решение. Очаквайте вътрешен растеж, но не бягайте от реалността. Само истинските чувства ще ви движат напред.

Везни

Любовта в живата на представителите на зодия Везни ще е под формата на блажен екстаз. Тя ще се дължи или просто на опит или на смела постъпка. Любовта за вас през 2017 ще е като чудодейно подмладяване, но въпреки това има емоционални заплахи, които ще ви връхлетят, ако се забравите. Звездите показват, че няма да се оставите да бъдете вързани с въжетата на любовта! Ще бъдете разумни и ще се наслаждавате на разумна и свободна връзка. Хората около вас ще се радват на истината и мъдростта, която ще олицетворявате. Най-вероятно любовта при вас ще дойде неочаквана, но ще се превърне в Нирвана.

Скорпион

През 2017 Скорпионите ще търсят нови хоризонти в любовта. Те ще бъдат изправени пред промени, най-вече в отношенията. Старото ще отстъпи път на новото. Ще се чувствате като преродени. Със сигурност при Вас ще се появи нова любов, която ще Ви направи по-силни и устойчиви. Ще се въздигнете като феникс то пепелта. Ще сте по-мъдри и по-балансирани. Ще счупите оковите и ще се чувствате щастливи и в хармония. Повярвайте! Предстои ви една страхотна година!

Стрелец

Любовта през 2017 ще носи на стрелците доволство и наслада! Раните в сърцето Ви ще бъдат излекувани, а разочарованието ще изчезне. Въображението Ви ще ви отнесе на непознати досега места. Хармонията в любовта ще е безусловна за Вас. Емоционалното Ви благосъстояние ще премахне напрежението и ще донесе мир на душата Ви. Някой от вас ще се ориентират към семейния живот, който няма да е доминиран от сухи теории и клишета. Вдъхновението на любовта ще е с вас през цялата 2017!

Козирог

Ще затворите всички стари страници и ще започнете на ново. Приемете го като финал на състезание. Независимо какъв е пътят Ви в любовта – добър или лош, през 2017 ще се чувствате в хармония със себе си, защото ще видите живота в нова светлина. Ще престанете да бъдете егоисти и ще разберете, че сте от нещо, много по-голямо (семейство, екип). Когато нещо е завършено, то трябва да се поддържа. Дори новопостроените къща се нуждаят от ремонт, колкото и да е красива една градина, тя трябва да се полива. Не може да почивате на стари лаври. Трябва да докажете на любовта, че ви е грижа за нея. От Вас зависи дали ще намерите нов път в живота и любовта. Ако успеете, ще се радвате на хармонията в любовта през 2017.

Водолей

Изобилие, богатство и просперитет – тава са ключовите думи в хороскопа на Водолей през 2017! Комуникационните ви умения са отлични, отличавате се с красноречие, но през следващата година самочувствието Ви ще скочи до небето. Ще се почувствате като фокусник, който може да извади заек от шапката си, а аплодисментите ще са под формата на целувки. По-лесно от всякога ще кажете на половинката си какви са мечтите и желанията Ви. През 2017 положителната Ви енергия ще е в огромни количества. Позволете на Вашия ентусиазъм да Ви осигури топли спомени, но които да стъпи основата на бъдещето.

Риби

През 2017 година рибите най-вероятно ще останат разочаровани от любовта. Енергията в отношенията с партньора ще отслабне, но не бъдете тъжни! Всяко зло, за добро! Слънцето във Вашия хороскоп ще изгрее по-късно. През тази година ще трябва да се научите, че щастието е крехко. Ще започнете да оценявате събитията в живота си по-трезво и тогава ще се появят силни емоции като: гняв, ярост и омраза. 2017 година е ново начало! Ще обърнете съдбата си надолу с краката, но накрая ще бъдете възкресени. Разочарованията в любовта са сигурни, но след това ще Ви очаква едно много по-добро бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари