Локо Русе с първа "полярна" тренировка

0
Старши треньорът Борислав Богомилов изведе на изкуственото игрище на стадион „Дунав“ група от двадесетина футболисти
Старши треньорът Борислав Богомилов изведе на изкуственото игрище на стадион „Дунав“ група от двадесетина футболисти

При отрицателни температури и полярен студ протече първата тренировка на Локомотив (Русе) за новата година.

Старши треньорът Борислав Богомилов изведе на изкуственото игрище на стадион „Дунав“ група от двадесетина футболисти. Играчите проведоха физически занимания и кратка двустранна игра на заснежения терен. Заниманието се състоя в сряда вечерта на осветление поради късния час.

В отбора на русенските „железничари“ на този етап няма напускащи футболисти. 4-5 нови играчи започнаха подготовка с Локо (Русе), като ръководство ще ги провери в предстоящите контролни мачове и ще прецени дали да ги задържи в тима за пролетния дял от първенството в Трета лига.

Първата контрола на локомотивци ще бъде в събота, 4 февруари, в Свищов. Съперник ще бъде тима на местния „Академик“, който участва в първенството на Северозападната трета лига. Засега е предвидена още една проверка срещу свищовските „студенти“ на 11 февруари. В двата двубоя „железничарите“ ще гостуват, тъй като в Русе няма условия за провеждането на мачове поради тежката зимна обстановка.

„Червено-черните“ ще търсят още съперници за контроли. Спортно-техническият щаб планира поне още две проверки до края на месеца – една срещу тим от Трета лига и една срещу по-слаб съперник от областната група.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари