Локо (Русе): Не се явихме на мача с Лудогорец, защото останахме без футболисти

0
Не сме си и помисляли да се отказваме от участие в първенството, заявиха от ръководството на клуба
Не сме си и помисляли да се отказваме от участие в първенството, заявиха от ръководството на клуба

Вчера Локомотив (Русе) трябваше да играе в Разград срещу третия отбор на Лудогорец.

Насрочената за 15:00 часа среща от 17-ия кръг на Североизточната Трета лига обаче не се проведе. Причината – отборът на Локомотив не се яви за двубоя, пише Спортал. От ръководството на русенския клуб разкриха причината за решението си.

На редовната вечерна тренировка на 18 март, петък не дойдоха 6-7 от футболистите ни. Освен това имаме болни и карантинирани състезатели. Казано кратко – останахме без футболисти. Това е причината да не гостуваме на Лудогорец III. Веднага уведомихме Зоналния съвет на БФС – Варна. Не сме си и помисляли да се отказваме от участие в първенството. Напротив, вече мислим за следващия мач, в който ни гостува втория отбор на Спартак (Варна). Очакваме дотогава поне част от кадровите ни проблеми в състава да бъдат разрешени“, коментира Мартин Йорданов, изпълнителен директор на Локомотив (Русе).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари