Линда Петкова: Днес станах българка

5
Съпругата на експремиера Кирил Петков се похвали с българско гражданство
Съпругата на експремиера Кирил Петков се похвали с българско гражданство

Съпругата на експремиера Кирил Петков се похвали с българско гражданство

"Днес станах българка. След повече от 16 години вече е официално..Мога да гласувам", написа Линда Петкова в мрежата и показа удостоверение от Министерството на правосъдието за българско гражданство.

Канадката споделя, че вече е свикнала с ритъма в България, но в началото "въртележката пред гишетата" й се сторила съсипваща.

Тя вече 16 години живее у нас заедно със съпруга си и трите им деца, но чак сега се е решила на тази стъпка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    u82jt3r9o
    Като е "писала в мрежата", дали го е писала на анлийски и после машинен превод й го е превел и го е копирала и го е поставила? Това на листа дето го пише на кирилица може ли да го прочете? Безсмислено.
  • 7
    1
    фена на Путин
    Ти си взела само Българско гражданство. Ти никога няма да бъдеш Българка. Канадско подпухнало недоразумение. Станала била "Българка" ! Иска ти се. Нещастница ! Виж обаче наглия ти мъж, мошеника продажен, няма нищо Българско в себе си. Той е съвършеният "чуждестранен агент", който трябва да се третира със специален закон.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари