Линда Петкова: Събирам енергия за изборите

0
Бившата премиерша е в Канада
Бившата премиерша е в Канада Снимка: Инстаграм

Бившата премиерша е в Канада

Бившата премиерша Линда Петкова, с моминско име Маккензи, публикува пост от Канада, с който съобщи официално, че е в лятна ваканция, и то извън България.

Преди дни стана ясно, че съпругата на съпредседателя на "Продължаваме промяната" е заминала за родината си с децата, а сладкарницата ѝ е затворена.

"Събирам енергия за изборите, във ваканция съм", написа в Инстаграма си Линда Макензи, която е посочила, че се намира в столицата на Британска Колумбия - Виктория.

Именно в Британска Колумбия се срещат и запознават Петков и бъдещата му жена, която тръгва с него за неговата родина България съвсем скоро след раждането на малката им дъщеря.

Докато Линда Маккензи събира летните емоции в родната Канада и почива активно, съпругът ѝ Кирил Петков остава далеч от нея, у нас, и се занимава със съдебни дела - бившият премиер заведе дело за клевета срещу лидера на ГЕРБ заради обвинения, че е купувал скъп руски газ през посредници.

Преди да замине за Канада Линда Петкова семейството отдъхна заедно за няколко дни край Созопол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ухааа!
    Линда събира енергия в Канада? Някой пак ще търси газ под полата на Лена!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари