"Хийтроу" "ще излети" този уикенд!

0
Поддръжник на терористичната групировка „Ислямска държава“ е заплашил да извърши опустошителна атака
Поддръжник на терористичната групировка „Ислямска държава“ е заплашил да извърши опустошителна атака Снимка: The Telegraph

Поддръжник на терористичната групировка „Ислямска държава“ е заплашил да извърши опустошителна атака срещу британски и американски летища, пише Express.

Заплахата идва само няколко дена, след като Ахмед Чатяев, член на екстремистката организация, уби 42 души на летището в Истанбул. В профил в „Туитър“, който подкрепя джихадисткия режим, се твърди, че атаките ще бъдат насочени срещу самолети „летящи от „Хийтроу“ към САЩ“ и че „ще има устройства поставени на летищеХийтроу“, на международното летище в Лос Анджелис или на международното летище „Джон Ф. Кенеди“, пише Novini.bg.

Международното летище „Джон Ф. Кенеди“ в Ню Йорк е една от основните дестинации на полетите, напускащи „Хийтроу“, като се очаква следващата седмица много хора да предприемат пътуването през Атлантическия океан, за да се присъединят към честванията на Дена на независимостта на САЩ.

Информацията за терористичните атаки е оповестена от разузнавателната група SITE, водеща световна неправителствена антитерористична организация.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари