Лена Бориславова: ГЕРБ прекъснаха преговорите

2
"Ние разбрахме от медиите, че Габриел възнамерява да отиде при президента", коментира Бориславова от ПП
"Ние разбрахме от медиите, че Габриел възнамерява да отиде при президента", коментира Бориславова от ПП Снимка: Facebook / Лена Бориславова

"Ние разбрахме от медиите, че Габриел възнамерява да отиде при президента", коментира Бориславова от ПП

"ГЕРБ са мандатоносителите, те трябва да търсят подкрепа за кабинета. ГЕРБ прекъснаха преговорите. В деня на връщане на мандата влиза пиар Никола и казва: време е. Четирите дами от ГЕРБ като войници стават, прекъсват изречението и напускат преговорната зала, няма обяснение, няма разбирателство, няма уточнен състав на кабинет", заяви Лена Бориславова от ПП.

"Ние разбрахме от медиите, че Габриел възнамерява да отиде при президента в 16:00 ч. следобед. Ние се опитваме да разберем какво става, но получаваме съобщение, че Габриел ще отиде при президента. Моята изненада е, че Габриел казва, че с демократичност и прозрачност съм тук и внасям този състав. Ние нямаме разбирателство и се случва една лъжа по команда, добави Бориславова. Казва се, че има състав на кабинет. Преговорите бяха прекъснати, това е истината, добави тя. Утре се очаква още един такъв хаос, вместо да имаме преговори, утре очакваме да се внесе решение в НС за избор на Габриел като премиер без структура на кабинет. Е, как после ще се разберем за състав на кабинет. Надявам се, че това няма да бъде извършено, каза Бориславова. Така не се водят преговори. Мария Габриел е казала, че ако зависи от нея, тя няма да внесе папка с имена без да са съгласувани. Кой я е накарал да го направи това? Така не се прави, добави Бориславова. Габриел да намери начин да възстанови доверието. Не знам как ще работи с тези министри, въпреки че тя използва доверието им по този начин, а те обявиха, че нямат съгласие. Отворени сме за разговори и изграждане на доверие", посочи Бориславова пред бТВ, цитира БГНЕС.

"Василев се извини лично на госпожа Габриел. Не може да очакваме той да се извини на ГЕРБ, че ГЕРБ внесе несъгласуван списък за кабинет. Безспорни са качествата на Асен Василев като финансов министър", уточни Бориславова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    до 2
    Проста, грозна торба и курва.
  • -1
    8
    Ariel
    Боклуците от Герб,се обидили,божеее,грозни трътли всичките,той Асен ви направи комплимент,това са боклуците дами от Герб!!!Много вьзпитно и елегантно го каза човека,!!!
  • 4
    7
    до 2
    По какво позна, че е жена? Изобщо не те питам по какво познаваш, че е умна, там съвсем не можеш отговори!:)))))))))
  • 2
    6
    русенец
    Лена е съвременната Цола Драгойчева. Цола също не знаеше от кого е синът и Чавдар, но пък беше по-красива от Лена и не се бръснеше.:)
  • 8
    5
    Ей, тва пп-дбейците
    еша си нямат да говорят от името на целия народ, няма значение, че са само 7%. На това му се вика гьонсурат на чист английски!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари