Лекоатлетите на „Дунав“ Русе завоюваха три златни медала на национален шампионат

2

Михаела Михайлова, Нелия Иванова и Боян Захариев се представиха отлично в зала „Фестивална“ в София

Състезателите на Спортния лекоатлетически клуб „Дунав“ – Русе Нелия Иванова и Боян Захариев завоюваха два златни медала в дисциплината „Овчарски скок“. Това се случи по време на националния шампионат по лека атлетика за юноши и девойки до 16-годишна възраст, който се проведе вчера и днес в зала „Фестивална“ в София. Личен треньор на двамата е Димитър Петров.

Златен медал спечели и състезателката Михаела Михайлова от „Дунав“ в дисциплината тласкане на гюле при девойките с резултат 11.58 м. Неин треньор е Борислав Иванов.

Новината съобщи председателят на СЛАК „Дунав“ и дългогодишен рекордьор в бяганията на средни и дълги разстояния Евгени Игнатов.

Започваме годината с много успехи за състезателите и техните треньори, въпреки трудните условия за подготовка през зимния сезон. Вярвам, че съвсем скоро ще бъдат направени реални първи стъпки по изграждането на нова лекоатлетическа зала, каквато шампионите на Русе и нашият град заслужават“, заяви още Евгени Игнатов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари