Курс по безопасност на движението по пътищата

0
В курса ще се включат около 80 учители, които се занимават с деца от предучилищна и училищна възраст от 1-ви до 8-ми клас
В курса ще се включат около 80 учители, които се занимават с деца от предучилищна и училищна възраст от 1-ви до 8-ми клас

Центърът за продължаващо обучение на Русенския университет организира квалификационен курс за педагози от Русе и региона по „Методика на обучението по Безопасност на движението по пътищата”. Той започва в 9 ч. днес в зала 2.Г-204, съобщиха от русенската алма матер.

В курса ще се включат около 80 учители, които се занимават с деца от предучилищна и училищна възраст от 1-ви до 8-ми клас.

Той се провежда заедно с фирма „Дидаско“, одобрена от Министерството на образованието и науката за провеждането на обучения по Безопасност на движението по пътищата. По време на курса в Русе ще бъдат представени за първи път обучителни програми и помагала от нов тип, одобрени от МОН. Сред тях са „Интерактивна класна стая”, тетрадка с тестове за срочен контрол, подлистник за тях и комплект 3D-очила.

Русенският университет за втора година е партньор при организирането на изнесени обучения за педагогически кадри по „Методика на обучение по Безопасност на движението по пътищата“.  

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Една от най-големите заблуди е, че немското е по-качествено от китайското. Ето - Берлинската стена падна, а китайската държи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари