КТ „Подкрепа“ награди Енчо Енчев

0
Заместник-кметът на Русе по „Хуманитарни дейности“ получи наградата за социално партньорство за своята дългогодишна работа в сферата на образованието и културата
Заместник-кметът на Русе по „Хуманитарни дейности“ получи наградата за социално партньорство за своята дългогодишна работа в сферата на образованието и културата

Днес на тържествена церемония Синдикат „Образование“ на КТ „Подкрепа“ присъди ежегодната си награда „Стоян Михайловски“ за изявени български учители.

Заместник-кметът на Русе по „Хуманитарни дейности“ Енчо Енчев получи наградата за социално партньорство за своята дългогодишна работа в сферата на образованието и културата.

От дългогодишен учител по български, а след това директор на ОУ „Ангел Кънчев“, председател на Сдружението на директорите от средното образование до заместник-кмет, който с дейността си показа, че образованието е приоритет за Община Русе“ – с тези думи председателят на РС Образование Гицка Харизанова представи Енчо Енчев, а д-р Юлиян Петров го удостои с почетната награда, която за първи път се присъжда на заместник-кмет в нашия град.

Дълбоко съм развълнуван, защото само от година и половина съм заместник-кмет по хуманитарните дейности, но повече от 30 години съм в системата на средното образование. За мен е чест да получа тази награда”, каза г-н Енчев.

Наградата „Стоян Михайловски“ се присъжда на учители от училищата на територията на страната в различни категории. Стремежът на СиндикатОбразование” е да популяризира сред обществото високите постижения, талант, професионализъм, граждански морал и принос в синдикалното движение на българския учител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари