Крисия: Няма да предам Слави!

1
Крисия и Слави продължават да са в един отбор
Крисия и Слави продължават да са в един отбор

"Няма да предам Слави! Оставам при него, защото много ми помага и съм му благодарна."

Това заяви пред "България Днес" детето чудо на българската музика Крисия. Изказването й беше по повод появилата се информация, че малката изпълнителка напуска Би Ти Ви и ще се присъедини към Нова телевизия.

"Това са поредните клюки по адрес на дъщеря ми, в които няма никаква истина. Да, имаме постоянно предложения от различни телевизии, но Криси и цялото ни семейство сме верни на Слави Трифонов. Не бихме си позволили да предадем доверието му, защото той ни помага изключително много. В нашето семейство няма предатели", коментира пред вестника бащата на малката изпълнителка - бизнесменът Марин Тодоров.

Според разпространената информация продуцентите на предаването "София ден и нощ" по Нова тв се увъртат около момиченцето с надеждата да я убедят да се включи във формата. Създателите на продукцията били готови да броят баснословна сума само и само да навият Крисия да се появи в епизодите им.

"Абсурд е това да се случи! Дори не се сещам кое точно е това предаване, но категорично мога да заявя, че Криси няма да напусне Слави. Да, някои хора от екипа му през годините го предадоха, но ние няма да влезем в този списък", добави Тодоров.

Трифонов е човекът, който откри Крисия за голямата сцена, докато търсеше партньорка на малкия господин Андреев, също изявяващ се в телевизионното му предаване.

Затова и Слави упорито инвестира в детето чудо на българската музика. Той е и човекът, който одобрява нейните изяви, като не допуска тя да се изявява на съмнителни места и иска да поддържа добро ниво, а не да приема всички покани.

Крисия и Слави най-накрая успяха да съчетаят графиците си и да запишат дългоочакваната си дуетна песен.

Този уикенд беше заснет и клипът към парчето, което се очаква съвсем скоро да се появи на бял свят и да разбие музикалните класации

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари