Красимира Дренчева напуска "Възраждане" и групата на партията в Общински съвет - Ловеч

1
Костадин Костадинов свали доверието си от мен, като ме изхвърли от администрираната от мен страница „Възраждане“ – Ловеч“, обясни тя
Костадин Костадинов свали доверието си от мен, като ме изхвърли от администрираната от мен страница „Възраждане“ – Ловеч“, обясни тя Снимка: Красимира Дренчева / Facebook

Дренчева остава общински съветник

Красимира Дренчева, която бе част от групата на „Възраждане“ в Общински съветЛовеч, напуска партията и групата, но остава общински съветник, заяви тя, цитирана от БТА.

В петък без предупреждение и без обяснения Костадин Костадинов свали доверието си от мен, като ме изхвърли от администрираната от мен страница „Възраждане“ – Ловеч“. Това се тълкува като сваляне на доверието на партията към мен. Без съмнение това е отзвук от събитията, които се случиха в петък в парламента. При това положение за мен няма друг вариант, освен да напусна партията, в чието създаване участвах и съм работила за развитието ѝ от ден първи до петък тази седмица“, каза Дренчева.

Красимира Дренчева е съпруга на народния представител от Ловешка област Николай Дренчев, който заедно с Иво Русчев и Александър Арангелов бяха изключени от парламентарната група на „Възраждане“ в петък.

Хората, които са гласували за „Възраждане“, могат да разчитат на мен. Аз съм същата, каквато съм била до петък, а и в последните 10 години. Вярвам в идеите и в каузата „Възраждане“. Всички мои довчерашните съмишленици са ми съмишленици и днес. Принципите ми са същите. Не се чувствам предател, не съм предател. Напротив, чувствам се предадена от доскорошен приятел и съратник“, посочи Красимира Дренчева.

По думите ѝ избирателите в Ловеч са припознали „Възраждане“ в много голяма степен благодарение на нейната работа на местните избори. „Костадинов много пъти мина край Ловеч, но не намери време да влезе в града дори за една снимка в полза на кампанията. Кампанията я водихме на мускули основно с лични финансови средства и изцяло с труда на ловешката организация“, добави Дренчева.

Предстоящата седмица Дренчева ще внесе в канцеларията на Общинския съвет заявление за напускане на групата на „Възраждане“.

В Общинския съвет в ЛовечВъзраждане“ вече ще има само един представител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    123456
    Браво!!!
  • 4
    3
    Климбо
    Като ги гледам с мъжът и...май е по любов брака?Едва ли е нещо друго.
  • 6
    2
    Здраве да е!
    То полит-проститутки винаги е имало...
  • 3
    1
    valeo
    И в Русе е пълно с боклуци общински съветници от Възраждане.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • до Хуилото
    Ко стана бе хуилко, що имаш толкоз минуси? Да не стане скоро ти да трябва да заминаваш, лумпен изкрейзъл.
  • Путин Хуйло
    Да, на мен ми ебаха майката, даже и мен самият ме ебаха и ми хареса страшно много. Най-хубавото беше, когато негрите от...
  • Путин Хуйло
    Я си ебавай майката, заминавай за Русия.Ай ми кажи имали ама имали поне един заминал за Русия.Да еба майката ти тъпа
  • чичомиткобрат
    Исках да напиша паразитират, само че autocorrect-а ме прецака.
  • чичомиркобрат
    И след санкциите, Китай и Русия ще просперират още повече, а америка и запафна европа ще обеднеят още повче. Много глупави са...