Костадин Костадинов: Това е най-масовият геноцид, извършван в България

0
Заедно с българската енергетика се погребаха и 27 хиляди работни места
Заедно с българската енергетика се погребаха и 27 хиляди работни места Снимка: Костадин Костадинов / Facebook

Заедно с българската енергетика се погребаха и 27 хиляди работни места

С решенията за изпращане на териториалните планове за справедлив преход в Брюксел и приемането на пътната карта за климатична неутралност буквално беше погребана българската енергетика. Това каза пред журналисти лидерът на политическа партия "Възраждане" Костадин Костадинов, който беше официален гост на откриването на войнишки паметник в казанлъшкото село Шейново. Той коментира, че очаква още протести на енергетици и миньори, въпреки че вчера беше отменена блокадата на ключови пътни артерии в старозагорско.

По думите му "заедно с българската енергетика се погребаха и 27 хиляди работни места, приблизително още толкова от съпътстващите индустрии и отделно от това всички, които се препитават от тези работни места, защото не са засегнати само работниците, а и техните семейства". Според него от тези решения пряко или косвено са засегнати между 150 и 200 хиляди души в област Стара Загора, което е около 50-60 на сто от населението на областта.

"Това е може би най-масовият геноцид, извършван в България от времето на турското робство насам", каза Костадинов. Лидерът на "Възраждане" подчерта, че хората, които протестираха и ще продължат да го правят, заслужават подкрепа.

Костадинов коментира още, че политиците трябва постоянно да влагат средства в откриване на паметници. Това трябва да прави и всеки българин, защото паметниците пазят историята, когато няма кой да я разкаже, смята той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Няма страшно!
    Копейка, споко, надяваме се на твоето племе мангалите да сте бъдещето на Родината! Е, да пази Господ, вижда се докъде се стига, когато един циганин като се добара до по-високо място и какво проклятие за народа ни е! Очакваме с нетърпение да бъдеш изритан обратно в Максуда, а с тебе и всичката ти сган.
  • 2
    6
    Песимист
    Коце,протестиращите разбраха манипулацията,прозряха къде е истината и разума надделя..За пореден път се оказа,че народа не е толкова глупав,колкото го смятате Вие - политиците..
  • -3
    5
    До 1
    Като сте с Коцето,защо не смъкнахте правителството??Ще ви видим и с колко гласа ще изберете Златито с бензинопила,понапънете се малко на местните избори...
  • -7
    4
    112
    Kъсопишков , ти знаеш ли какво е геноцид бе ненормалник ? Кой те допусна до ефира бе ,московски цървул ?
  • -8
    3
    До 1
    Комунистически боклук !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари