Костадин Костадинов: Настояваме 27 тона злато да бъдат върнати в България

6
Лидерът на "Възраждане" излезе с позиция за връщане на българското злато от трезорите на английска банка
Лидерът на "Възраждане" излезе с позиция за връщане на българското злато от трезорите на английска банка Снимка: Facebook

Лидерът на "Възраждане" излезе с позиция за връщане на българското злато от трезорите на английска банка

"България държи 27 тона злато (от общо 40 притежавани) в трезорите на частна банка в Лондон, Англия. "Възраждане" от години настоява българското злато да бъде върнато в България, но управителят на БНБ Димитър Радев отказва да го направи", гласи публикацията на лидера на партията Костадин Костадинов. "Това разбира се не е негово решение, а на управляващия американски колониален елит", коментира още той.

Според него златните резерви на страната са поставени под заплаха. "На практика американците изнесоха българското злато в чужбина с идеята, че ако случайно българският народ извоюва своята независимост неговите златни резерви да бъдат откраднати от САЩ. Прецеденти в това отношение има изключително много и Русия е само последната държава в този дълъг списък от държави, чиито златни резерви в чужбина са били поставени под запор и впоследствие конфискувани", твърди Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    Koko
    Цялата царска измет,трябва да търпим,вместо да ги натирим,ние гражданство им давамахотели им правим,грозната му дьщеря да търпим с оня идиот,мьжьт и!А те един лаф а бьлгарски не могат да обелят!Егати дебилите!!
  • -4
    10
    до 8
    Не, не е табу, тогавашният златен резерв е използван за плащане на външен дълг, ако те интересува, има го в отчетите на БНБ за периода.
  • 6
    9
    До 2
    А така Путлер няма достъп до нашето българско злато,макар русофилите да искат да го подарим на Русия,на нашите" освободители "..
  • 7
    8
    Незнаещ
    Защо не се говори,Русия колко тона злато ни е взела,темата да не е табу??
  • -2
    7
    Ivo
    Верно,сдуханото царче,си има банка!С кражбите в Бьлгария,така ,е,долната му игризна фамилия!Да си обират багажа и да ги няма от Бьлгария!Мошеници крадливи!Банда отбоклуци,че и дебилната му грозна дьщеря се изтресе тук,да се върне в Мароко,грозотията,и грозника сдухан с нея!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари