Костадин Костадинов: На домораслите ни фашисти не им пука за каквито и да било човешки същества освен за тях самите

3
Няма нигерски знаменца по профилите, няма плач и сълзи за бедните нигерски деца, няма призиви за военна помощ, написа Костадинов
Няма нигерски знаменца по профилите, няма плач и сълзи за бедните нигерски деца, няма призиви за военна помощ, написа Костадинов Снимка: Facebook

Няма нигерски знаменца по профилите, няма плач и сълзи за бедните нигерски деца, няма призиви за военна помощ, написа Костадинов

Вече две седмици в Нигер има криза. Армията взе властта, обърна политическия курс на страната от САЩ към Русия, на път е да изхвърли чуждите военни бази (на Франция) от територията си, заявява намерение да национализира чуждите концесии на своя земя. На практика - революция, невиждана отдавна по света, и сравнима с такива крупни събития като Кубинската революция на Фидел Кастро. На всичкото отгоре някои съседни държави, марионетки на САЩ и Франция, заплашват Нигер с интервенция и окупация, а самата Франция директно бомбардира Нигер.

Откъдето и да го погледнеш, това си плаче за сърцераздирателна кампания от страна на родната фашизмократична общност. Погазени са изконните еврофашистки ценности (преклонение пред САЩ, предоставяне на ресурсите за разграбване от САЩ или европейски държави, даване на военни бази и т.н.), има намеса на архиврага Русия, здравите марионетни сили от чужбина се готвят за война.

Само че няма нигерски знаменца по профилите, няма плач и сълзи за бедните нигерски деца, няма призиви за военна помощ. Няма нищо. А няма, и няма да има, поради една много проста причина - на домораслите ни фашисти не им пука за каквито и да било човешки същества освен за тях самите. Те и Украйна мразят и ненавиждат, и в момента, в който украинският народ отхвърли нацисткият марионетен режим, ще изразят тази своя омраза съвсем открито. Най-вече, разбира се, мразят Русия, но тъй като Нигер е толкова далеч от тях, че родните жълтопаветни мизантропи дори не могат да го намерят на картата, в този случай някак си пропускат редовната антируска кампания. А като почнат да търсят се колебаят за Нигер ли ставаше дума, или за Нигерия.

Има моменти, в които се чудя кое е по-силно проявено в тази озверяла евроатлантическа тълпа - лицемерието и човекофобията, или потресаващата простащина и неграмотност, гарнирани с високомерно презрение към всички останали хора. Едно е ясно обаче - кризата в Нигер за пореден път разкри истинският лик на озверелия човеконенавистен фашизъм, проповядван от т.нар. демократична общност.

Костадин Костадинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Браво!
    Поздравления до 5! Много точна характеристика за фашизирания мангал Късопишков. Но мислещите хора като нас трябва да говорим на хората, не само в нета, на живо, да им отваряме очите. Знаете ли например, че много хора, не само 20-ина годишни, а и зрели 30-40-годишни, понятие си нямат, че сме във валутен борд и на практика от 1997 година сме приели първо марката, после еврото. И се връзват на долните лъжи на израждане, подписват се за незаконния "референдум" за лева и като нищо ще гласуват тази идиотщина. Просто трябва да се говори с повече хора, поне с такива, останали с малко мозък.
  • -5
    5
    ЗАКРИВАЙ
    Този когато и да го въдворят в затвора все ще е късно. Никога не е имало в нашата държава политик, който да насажда публично такава омраза. Всяко едно изявление на Костадин насажда омраза - всяко едно! Не е случайно, че последната година престъпленията от личен характер нарастнаха многократно. Това е защото всеки примат се чувства окрилен, че вече има някой с неговото мислене в парламента. Всеки злобар вече има идол, че и два. Путин и Копейкин. И цялата пропаганда им дава криле да мислят, че са мнозинство в България. Ако нашата държава бъде управлява от подобно същество това ще е краят на българския народ и държава.
  • -14
    4
    Ванка с танка
    И Сталин е велик,нищо ,че е затрил повече Руснаци от Хитлер.Тъй ,че фенче на Путин скоро и с него ще е така.Велик ама еба майката на руснаците.
  • -18
    3
    Путин до 2
    ела да ти го набия отзад, от кога мечтаеш
  • 21
    2
    фена на Путин
    Костадинов е абсолютно прав за всяка една сричка. Ако ще сме честни без лицемерие. Нигер е основен доставчик на уранова руда за Франция, която Франция се цани да ни продава уран за реактори построени от САЩ. Два такива бунта за в бъдеще и оставаме без "стабилните сигурни доставки" на уран от Франция. А Русия си ни снабдяваше тихо и почтено без никакви спънки, че дори и отработения си вземаше назад. Сега герб ще ни строят ядрен погреб, защото ще се наложи сами да си го складираме. От сащ, няма по злокобна и анти-човешка държава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари