Костадин Костадинов: Да ги спираме на границата, за да не ги ловим в центъра на София

0
Лидерът на "Възраждане" коментира нападението на нелегални емигранти над български младежи в София
Лидерът на "Възраждане" коментира нападението на нелегални емигранти над български младежи в София Снимка: Facebook

Лидерът на "Възраждане" коментира нападението на нелегални емигранти над български младежи в София

Костадин Костадинов коментира мерките срещу нелегалните емигранти. С позиция във Фейсбук лидерът на "Възраждане" се обяви за армия на границата. Ето какво се казва в нея:

"Питаха ме какви мерки сме взели след нападението на нелегални емигранти над български младежи в София. Проведохме разговори със съответните институции и им казахме, че ако не вземат незабавни мерки те, ще ги вземем ние. Явно е имало ефект, защото само вчера са арестувани повече от 50 подобни престъпници при акция на жандармерията в столицата. Явно може.

За да не ги ловим в центъра на София обаче, а да ги спираме директно още на границата, трябва да имаме властта и да управляваме. Две неща ще се случат, след като това стане факт - първо, всички т.нар. бежанци, независимо откъде идват, ще бъдат експулсирани там, откъдето са дошли, и второ, ще разположим армията на границата и няма да допуснем и пиле да прехвръкне през нея".

Костадин Костадинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    До 8
    Възможно е да са деца на чалгата тези евроамерикански педераси, но аз имам друго предположение - те са пъпчивите задръстени момичета, дето слушаха Brittney Spears и гледаха сериала Friends и ги боготворяха като най великите неща на света, или момчета педераси, дето слушаха педераси като Enrique Iglesias, които после родителите им ги спонсорираха да учат на запад, найчесто в Англия, тсм стават най-промитите евроамерикански педераси. Системата в университета и преподавателите просто ти промиват мозъка с пропаганда и ти или си съпер тъп и им вярваш или се правиш, че им вярваш за да изкласиш. Нп тая пропаганда остава. Някои от тях остават там, понеже са промити на 120%, женят се с мелези и им се раждат още по-малоумни мелези и от тях. Някои се връщат тук и стават от българските евроамерикански педераси, които поддържат други евроамерикански педераси като ппдб. Скоро бях на гости на един такъв и като го чух да казва "мъжка токсичност" и едва не се изпуснах да му се изсмея, ама после се сетих че съм му на гости (един общ приятел ме завлече, не знаех в какво се замесвам) и си замълчах. Така че колкото и да е страшно, теми евроамерикански педераси се въдят и у нас. Цената за "великото западно образование" е такава - правят те изпедерастена тъпа путка с гладък мозък и тотално те лишават от индивидуалност.
  • -2
    10
    Балканеца
    9, антимигрантски настроения няма нужда да бъдат провокирани, защото си ги има и без това. И това далеч не важи само за България. Ако управляващите, покрай борбата за парчетата от баницата, бяха взели и някаква работа да свършат, да имаше контрол по границата, да не се разхождаха талибани по улиците и нелегалните действително да ги депортираха (точно както си му е реда), нямаше да може сега копейкин да се опитва да вади политически дивиденти от проблема. Но понеже нищо от това не се случи, нито се случва, нито ще се случи, копейкин ще продължи да си прави реклама. Ествествено, с ясното съзнание, че за тех това е път също към баницата.
  • -1
    9
    И.В.
    "Тъй като познавам методите на работа на руZZките служби да предупредя нашите служби и политиците ни - темата с провокирането на антимигрантските настроения не е само за България, това е устойчив рефрен на руZZката политика във всички страни от ЕС." На "вгъZZраждениците" В Г З! _)_
  • 6
    8
    До 4
    Тук става въпрос за мигранти, които вече нападат българи посред бял ден в центъра на София, а ти ми говориш за "руската пропаганда". Къде е общото не знам или само в твоята глава двете неща имат нещо общо? Явно толкова евроатлантическите ти господари дотолкова са шлифовали малкото ти мозъче, че дори темата да е за тоалетната хартия пак ще виждаш нещо руско в това. Я погледни под леглото си да няма там някой скрит руснак. От къде ви намират такива? С тези разсъждения явно си плод на увреденото чалга поколение и някоя субстанция.
  • -5
    7
    До 5
    До като има живи русофили,ще има непримирима борба срещу евроатлантизма,това е ясно и го знаем...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари