Корнелия Нинова: Продължавам да твърдя, че България не е доставила и един патрон на Украйна

0
Лидерката на социалистите коментира изнесената информация от германското издание "Велт"
Лидерката на социалистите коментира изнесената информация от германското издание "Велт" Снимка: Теодора Цанева, БТА

Лидерката на социалистите коментира изнесената информация от германското издание "Велт"

България директно за Украйна не е изнасяла оръжие и който твърди обратното, че България е доставяла оръжие за Украйна, лъже. Това заяви лидерът на БСП и бивш вицепремиер и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова на въпрос по повод публикацията на германския всекидневник "Велт" "България - страната, която тайно спаси Украйна", предаде БТА.

Ние изнасяме от десетки години оръжие за над 60 държави, посочи тя и добави, че България не може да контролира какво правят след това с тази собственост.

"Продължавам да твърдя, че България не е доставила и един патрон на Украйна", заяви Корнелия Нинова. Който иска да доказва обратното, моля да го направи с документи, а не с празни приказки, допълни тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Дизел
    Затова ли плащаме дизел на тая цена да давате на Земенски тоес на Байдан за Украйнски улигровени Ама нема да стане играта на Американците да се настанят там искат даси върнат заради Куба ама ще го духат лошо за народа че има предатели като Зленски ....
  • 6
    6
    Несамо
    Лъжеш като дърта циганка е за туй хората не гласуват за БСП ама вече и за другите партий щото всички сте маскари срам и позор сте едно говорите друго правите Мошеници сте пълните си джоба за наша сметка всички ни намразеха и Сърби и Чехи и тъй ........заради вашите номера .
  • 6
    5
    русенец
    КУРнелийо, а за самолетите, които сме подарили на Украйна какво ще кажеш? Блумбърг споменават едни 7-8 Су-25, които сме изпратили там.
  • 5
    4
    colibri
    Петков и Василев:"Полша,Румъния, САЩ и Великобритания купуваха български оръжия за Украйна''. Всички оръжия и муниции, дизела са изнасяни от България чрез посредници- колко са комисионните от тези сделки и кой се е облагодетелствал от тях? Всички от правителството са знаели, само Председателката- не? ;)
  • 7
    3
    123
    Брутална, лицемерна, долня лъжкиня.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари