Корнелия Нинова: Няма да подкрепим правителство на Николай Габровски

0
БСП отидоха на срещата с кандидата за премиер на ГЕРБ
БСП отидоха на срещата с кандидата за премиер на ГЕРБ Снимка: БГНЕС

БСП отидоха на срещата с кандидата за премиер на ГЕРБ

„Благодарим за поканата. Изразявали сме многократно нашата политическа позиция. Тук сме от уважение към вас, за да ви кажем кратко три изречения.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в началото на срещата между БСП и проф. Габровски за съставяне на правителство, предадоха от пресцентъра на партията.

„Приемете нашето уважение като личност и като професионалист. Ние няма да подкрепим правителство, оглавявано от вас като министър-председател, тъй като това за нас е правителство на ГЕРБ“, категорична е Нинова и допълни: „Ние имаме дългогодишни отношения с партия ГЕРБ, те не са конюнктурни или от вчера. В продължение на години имаме своите спорове и противоречие по начина на управление на страната, по модела на управление. Тази наша позиция остава непроменена“, посочи тя.

„Уважаваме вашата амбиция. Ние няма да подкрепим този мандат. Има възможности за втория и за третия. Споделяме напълно, че България има нужда от стабилност, от работещ парламент и редовен кабинет“, каза още Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Наистина
    Повече за БСП никой няма да гласува докато си ти да управляваш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари