Калоян Методиев: Борисов се гласи за премиер, това ще е катастрофа

2
Това не е червена линия, това е червен ров, който по никакъв начин няма да приемем, каза той
Това не е червена линия, това е червен ров, който по никакъв начин няма да приемем, каза той Видео: NOVA

Това не е червена линия, това е червен ров, който по никакъв начин няма да приемем, каза той

По съвсем естествен начин се случи това да приема поканата, отправена от Корнелия Нинова, да бъда втори в листата на БСП за 25 МИР в София. Листата е водена от нея, подкрепям политиката, която Нинова последна остана да отстоява. Тя е последният бастион срещу модела „ГЕРБ” на задкулисие, разбиване на партийната система и печални резултати от управлението. Това заяви кандидатът за депутат от БСП Калоян Методиев в „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA.

По думите му до края на предходното управление на страната се е стигнало заради „бухалките – прокуратурата, НАП и регулаторите”. „Там принципи няма. Сглобката пак ще се сглоби след изборите на базата на общия интерес и алъш-вериша, който провеждаха през деветте месеца. Резултати за народа няма. Това беше загубено време за държавата”, категоричен е той.

Във връзка с възможните конфигурации след вота и мястото на БСП, Методиев уточни: „Нинова и БСП под нейното ръководство остана единствената партия, която каза с Борисов никога. Взе решение на върховните си органи и поддържа тази политика, въпреки бухалките, помията, компроматите и натиска. По този въпрос няма отстъпление и няма и да има. Отстъплението го направи ПП-ДБ”, е мнението му.

Кандидатът за депутат смята, че единственото възможно правителство в момента е надпартийното, равноотдалечено от политическите партии, с конкретен срок и приоритети. „Червените линии – всякакво присъствие на лицето Бойко Борисов или на негови проксита в управлението. Още повече, че прочетох, че се гласи за премиерски мандат. Намеква, че е готов да управлява страната. Това не е червена линия, това е червен ров, който по никакъв начин няма да приемем. Това ще е катастрофа за държавата”, предупреди Методиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    до буци
    ГЕРБ е управлявал самостоятелно само с първото си правителство юли 2009 – март 2013, второто ноември 2014 – януари 2017 са в коалиция с Реформаторския блок, третото май 2017 – май 2021 г. с Обединени патриоти
  • 2
    3
    Буци
    Ерата Борисов свърши, ГЕРБ никога по вече няма да управляват сами!
  • 2
    2
    наблюдател
    Боко се натанцува вече...какъв премиер, к,ви 5 лева....крайно време за пенсия..искаме УМЕН, ИНТЕЛИГЕНТЕН, ЧУЖД ЕЗИК, ГРАМОТЕН...на Боко тези качества му ЛИПСВАТ.
  • 7
    1
    Anton
    Този и премиер,ужас,тъпа тиква е, престъпник и гангстер,хептен ще пропаднем,с тези боклуци Герб, ДПС и всички около тях,ами пак гласувайте за тях,,,,и ще видите,,,,
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари