Корнелия Нинова: Гласувах за президент държавник

0
Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи от националния интерес, от това да има мир, да не бъдем въвличани в конфликти и ще превърне КСНС в орган, където държавници ще мислим за България
Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи от националния интерес, от това да има мир, да не бъдем въвличани в конфликти и ще превърне КСНС в орган, където държавници ще мислим за България Снимка: БНТ

Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи от националния интерес, от това да има мир, да не бъдем въвличани в конфликти и ще превърне КСНС в орган, където държавници ще мислим за България. Това заяви минути след като гласува лидерът на БСП Корнелия Нинова.

На въпрос за предстоящите преговори за съставяне на правителство, Нинова отговори, че е обнадеждена.

"Във вторник започват разговорите в 18 експертни групи, ние сме готови за тях", подчерта лидерът на БСП.

"Продължавам да смятам, че бюджетът е едно от първите неща, които да дискутираме и да приемем, тъй като през него минават всички политики", заяви Нинова в отговор на въпрос на БНТ.

"Ще разговаряме тепърва за министри, първо решихме да говорим за програмите", допълни тя.

"В първите 100 дни ние предложихме намаляване на данъка върху горива и храни за малката потребителска кошница. Кардинална промяна, сега в кризата, за данъчното законодателство, не сме обсъждали", заяви Нинова.

"Решението на НС от вчера е аз и екипа да продължим преговорите в същия състав", каза още Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари