Корнелия Нинова: Оттук нататък отговорността е на президента

1
Направих всичко по силите си
Направих всичко по силите си

Лидерът на левицата излезе с пост в социалните мрежи

„Направих всичко по силите си. Оттук нататък отговорността е на президента”. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook.

Днес стана ясно, че БСП ще върне третия мандат на президента неизпълнен в четвъртък в 10:00 часа. Решението на партията идва, след като депутатите от ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане” извадиха от дневния ред на парламента законодателната програма, предложена от БСП.

„Днес след като обявихме, че утре връщаме мандата неизпълнен, ми се обадиха разтревожени десетки асоциации на средни и малки предприятия, работодателски организации, домоуправители, граждани. Твърдението на всички е, че хаосът с цените на енергоносителите, който се задава и липсата на решения на КЕВР, ще бъдат фатални за икономиката и семействата. Настояват за спешни решения на правителството в оставка и на Народното събрание. Искам да им кажа: направих всичко по силите си, за да помогна. Предложих открити и честни преговори за правителство, което да даде сигурност и спокойствие. Атакуваха ме, че имитирам, за да остана министър”, пише Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Ма тая
    Чиста като сълза. Марш в Крушовидна да ги прикачвам тия на бабите, то бива наглост, но твоята е безгранична
  • 2
    5
    Човек със собствено мнение
    НЕ, Нинова! Отговорността си е на вас политиците, които се мъчите да се надскачате и продължавате със задкулисието. Един на друг си правите мръсно, независимо кой от коя партия е! И всичко за сметка на народа.
  • 9
    4
    Несамо
    Отговорността е на народа ако сме умни трябва всички дави изметем от там.иначе няма оправия.UPFWH
  • 3
    3
    Просто
    Мърша
  • 6
    2
    до 1
    Дубрутру! Че в коя друга пролетарска партия има толкова милиардери! Е, то част от тези милиардери са бивши келнери и бармани, но нейсе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари