Консултациите при президента продължават с "Демократична България"

0
"Трябва да излъчим едно стабилно управление", заяви Христо Иванов
"Трябва да излъчим едно стабилно управление", заяви Христо Иванов Видео: Фейсбук / Дневник

"С вота си за вас избирателите показаха, че имат нужда от безкомпромисна защита и искат правова държава"

 Това заяви президентът Румен Радев по време на срещата с “Демократична България”.

"Надявам се, че този път наистина ще успеем да излъчим едно управление. Колкото и да изглежда труден процесът, той този път е малко по-лесен. Въпросът е как ще функционира". Това заяви на консултациите при президента лидерът на ДБ Христо Иванов.

"Това управление осигурява на страната не просто редовно правителство, но осигурява изключително важната възможност да започнем промяната. Дълбока трансформация за това как се упражнява властта. Много важно е, че мнозинството ще може да функционира самостоятелно – без ДПС и ГЕРБ", подчерта той.

"Тази карантина, в която трябва да се поставят носителите на корупционния вирус е важна предпоставка. Това управление ще може да започне трансформация на администрацията, да направи важни стъпки в много отношения. ДБ имаме решение да подкрепим кабинета, влизаме в мнозинството с капитала, който нашата формация носи", заяви Иванов.

"Нашата борба започна с правозащитните усилия за върховенство на закона и съдебна реформа. Влизаме с този исторически опит и този тематичен код. Трябва да се смени философията на властта", допълни още той- 

"Това е третата ни среща и дано сложи край на изборния маратон. С вота за вас, хората казаха, че искат пресичане на злоупотребите с власт, каквито процеси се наблюдаваха в последните години", отбеляза Румен Радев.

"Пред вас стои отговорността да поемете ангажимент за последователно отстояване на правото", заяви президентът Румен Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари