Кондукторка: Забиха ми юмрук!

0
Бой, сълзи, нерви и обвинения - Маргарита разказва за побоя над нея
Бой, сълзи, нерви и обвинения - Маргарита разказва за побоя над нея Видео: Plovdiv24.bg

Бой, сълзи, нерви и обвинения.

За драматичните събития, разиграли се след Великден, разказа Маргарита Атанасова Емилова, бивш вече служител на "Хеброс бус" в Пловдив. Разстроената и огорчена жена, работила като кондуктор, потърсила Plovdiv24.bg, за да разкаже за неприятната случка.

По думите й всичко започнало на 18 април след конфликт с друг кондуктор по линия 27. Мъжът, за когото Маргарита споделя, че често идвал пиян на работа и закачал пътнички и колежки, се развикал, че го е сменила на последната спирка, а не по-рано, както - по думите му, сам правил това. Последвал грозен скандал, колегата й забил юмрук, Маргарита отвърнала, удряйки го с чантата си... Намесила се и полиция.

Последвал и случаят от 21 април по линия номер 4, когато е обвинена от началника си, че пуши в автобуса. И така - нервите й не издържат, захвърля всичко и напуска фирмата. Маргарита е категорична, че ще съди колегата си за побоя, а фирмата - за трайно психическо разстройство. Чуйте разказа й! Очаквайте и коментара на собственика на "Хеброс бус". 

Източник: Plovdiv24.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари