Колко още трябва да източите от кръвчицата на българите, за да се заситите?

6
Мафията богатее, докато народа чезне
Мафията богатее, докато народа чезне

Днес, след ПОХОДЪТ НА  ГНЕВНИТЕ БОСИ, организиран от БОЕЦ и Вихрен Михайлов в подкрепа на Николай Колев, още 6 човека обявиха гладна стачка, като знак на солидарност с Босия и в подкрепа на неговите справедливи искания.

Какво е нужно, за да засити жаждата ви за власт, Бойко? Колко глад? Колко смърт? Колко мъка може да ви засити?

Колко, Бойко?

Колко още грабеж и кражби, колко още одрани кожи от гърба български може да ви заситят, Бойко? Колко още милиона българи трябва да напуснат домовете си? Колко още милиарда трябва да източите от кръвчицата на българите, за да се заситите?

Колко, Бойко?

Колко села трябва да заличим, колко болници да затворим, колко училища да закрием още, за да се заситите? Колко майки на болни дечица трябва да излязат още пред парламента?

Колко, Бойко? 

Колко още кръстове трябва да побием покрай пътищата български? Колко още жеретви на корупцията, некадърността и мафията трябва да погребем, за да се заситите?

Колко, Бойко? 

От наглите отговори няма да получите, затова ние ще отговорим!

Ще продължат да ни грабят, крадат, лъжат и убиват, докато ние им позволяваме. Докато стоим, мълчим и бездействаме. Злото в България насищане няма, то се храни с парите, мъката и нещастието ни. Мафията богатее, докато народа чезне. И от това зло можем да се избавим само по един начин – като гражданите осъзнаем силата си и излезем на площадите! За свободата си, за мечтите си, за живота си!

Автор: ГД „БОЕЦ”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари