Коледният дух превзе болница "Медика"

4

Новородените са облечени в коледна премяна в очакване на Добрия старец

Най-малките пациенти на МБАЛ "Медика" в Русе са готови за празниците.

Тяхното идване на бял свят донесе радост не само на родителите им, но и даде повод на медиците да покажат, че по Коледа се случват чудеса. Бебетата са с коледни дрешки и повити в коледни чаршафи, а екипът на отделението по Неонатология обещава и символични коледни подаръчета.

Пожелаваме им здраве и празнично настроение!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    7
    Очевидка
    И “Духът с косата” редовно витае из тези места. После ги изнасят в черни чувалчета. Всичко е на автопилот и “има ли пилот в самолета”? Най- важното е, че на никой не му дреме!
  • 5
    6
    до 5
    В коледно чувалче!
  • 9
    5
    Предколедно
    Красива инициатива за малките бебоци и техните родители! А Кирето в коледно чорапче ли ще получи "оскъдната" си заплатка?
  • 11
    4
    Steve
    Тези ислямски диваци,от турската болница,кога ще ги затворят,само некадьрни и неграмотни лекари и сестри работят там,малко са им умните хора там,голяма простотия цари там.,че иколеда ще празнуват,божеее
  • 14
    3
    До 2:
    Прав/а си: май по-добре на шаман, врачка или баячка да ходим! А и в тая т. нар. „болница“ за всяко нещо са ви нужни субтитри на български...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари