Кола блъсна момиче на пешеходна пътека в Русе

6
Момичето е пресичало на зелено, докато водачът е минал на червено
Момичето е пресичало на зелено, докато водачът е минал на червено Видео: NOVA

Инцидент с блъснато момиче на пешеходна пътека в Русе

Това се случва на кръстовище в Русе, близо до Парка на възрожденците, а момичето е на 19 години. Сигнал към Спешна помощ е подаден към 08:45 часа, информира NOVA.

Шофьорът, блъснал момиче в Русе, не бил познавал града

Според свидетел след удара от автомобила момичето е изхвърчало на около 2-3 метра. Преминавало е на зелено, докато шофьорът е минал на червено. Линейката е пристигнала бързо, пострадалата е откарана в болница.

Линейка прегази пешеходец в Бургас

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    25
    Лилия
    Вземайте им и книжките и колите. И ги връщайте в първи клас!
  • 7
    24
    До 21
    Вярно. Не е важно количеството на хората , а качеството им. В Африка се прескачат едни върху други и цъфтят и прецъфтяват. Индия е със най голям прираст от азиатските. И какво от това ? Тези, които пискат да има много народ ако отидат в Колката /бивш Калкута/ или в Мумбай , Индия , няма да изтраят и една секунда и ще избягат със 200. Свят широк, хора много, ама човеци малко. :-)
  • 14
    23
    Абе хора
    Русе е градът с най- умни , образовани и нтелигентни хора. Те обаче заминаха 30 000 в Гърция , 50 000 в Англия, 40 000 в Испания, 35 000 в Италия и 60 000 в Германия. Така тук останаха 5000 нормални хора и 45 000 идиота. Разбира се има и още 40 000 индианци внос от Добруджа. Вие очаквате при това ниво / добро/ на корупцията да има хора които знаят закони и ги спазват ?! Не те са в чужбина отдавна. Кмете , маани тия светофари ве , само ток горят , никой не еба...ва червеното, мигачи пускат баламите, тарикатите бичат направо, кръговите ги изорете , така и не знаят как се кара по кръгово , в тяхното село няма кръгови. Тия инструктори , пишманлии как обучанат новите шофьори ? Някои ги чекат , някои не знам какво ги правят , аве давай едни пари , казва инструктора , прави после пълно каско и кат се набиеш в дирека ще ти платят. Като убиеш човек , кой ще го плати бе идиоти ???
  • -9
    22
    До 11
    И като има на всяко кръстовище в града по един полицай какво джигитът, ако е нашмъркан няма да мине на червено ли ? А и от къде да ви ги вземат тези полицаи като ги съкратиха? Нали ви бяха много ?
  • 10
    21
    До 8
    Не се коси и без вас делиорманци, Русе ще го има, а дали ще е 50 000, 100 000 или 30 000 жители не е от значение, даже ще е по-добре, че ще е по-спокойно. Аре на село да си гледаш овцете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари