Коалиция „Неутрална България“ ще участва със свои кандидати в местните избори

0
В София коалицията ще подкрепи кандидатурата на БСП за кмет на столицата, съобщи Николай Малинов
В София коалицията ще подкрепи кандидатурата на БСП за кмет на столицата, съобщи Николай Малинов Снимка: Боби Тошев / БТА

В София коалицията ще подкрепи кандидатурата на БСП за кмет на столицата, съобщи Николай Малинов

КоалицияНеутрална България“ ще участва в местните избори с листи за общински съветници и кандидати за кметове.

Това съобщиха от обединението на пресконференция, информира БТА.

За общински съветници ще играем в Русе, Плевен, Ловеч, Червен бряг, Бургас, Кюстендил, Пазарджик, за кметове - в Ряхово, Русенско, в Лехчево, в Ловеч, в Плевен, каза Валентин Григоров - съпредседател на „Неутрална България“ и главен секретар на партия „Русофили за възраждане на Отечеството“. Той представи и останалите участници в коалицията - Българската комунистическа партия, Комунистическата партия на България, Партия на българските комунисти и партия „Нова сила“.

В София коалицията ще подкрепи кандидатурата на БСП за кмет на столицата, съобщи Николай Малинов, председател на Международното движение на русофилите и на Национално движение „Русофили“, и почетен председател на партия „Русофили за възраждане на Отечеството“. За първи път всички комунистически партии са заедно на тези избори в тази коалиция, отбеляза Малинов.

Александър Паунов, първи секретар на Комунистическата партия на България, коментира, че са дали указания на структурите си да се обединяват с леви партии както в София, така и в страната. Това е подходящ момент да забравим различията между нас, за да дадем един достоен отговор на десницата, смята той.

Николай Малинов съобщи, че на 16 септември в местността „Паниците“ край Калофер ще се състои XVIII-ият Национален и I-ят Международен събор на приятелите на Русия, в който засега са потвърдили участие представители от двайсет държави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    хаха
    Цяла България се смее на дебилите по ТВ, които декларират, че са против войната, но иначе подкрепят Русия. Сега вече и "неутрална" коалиция си направиха. Неутрални, но иначе за Русия :D Неутрални, но всичките от някакви комунистически руски недоносчета. То всичките партии от тая неутрална коалиция съдържат думата "комунист" в името си бе :D Върхът на наглостта е изобщо да съществуват партии наследници на мракобесен тоталитарен режим обявен за престъпен.
  • 4
    1
    Недоумяващ
    Не бях виждал такава висока степен на демагогия - Николай Малинов,с Коалиция "Неутрална България"....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари