Кметът на Панагюрище: Семейството ми е обект на заплахи от години

1
Постройка в имота на Никола Белишки пламна преди дни
Постройка в имота на Никола Белишки пламна преди дни Видео: NOVA

Постройка в имота на Никола Белишки пламна преди дни

Кметът на Панагюрище и семейството му от години са обект на заплахи. За това съобщи самият Никола Белишки в ефира на „Събуди се” по NOVA, след като стопанска постройка горя в имота му. Според него пожарът е умишлен.

Цялото ми семейство оказахме пълно съдействие на разследващите органи. Предоставихме всичко, което поискаха”, поясни Белшки.

На всеки, който разпространява неистини по мой адрес и по този на семейството ми, ще му се търси пълна наказателна отговорност. 4 години сме обект на закани и заплахи и на това не се обръща внимание. Уведомявал съм много пъти Министерството на вътрешните работи”, поясни кметът на града.

Припомняме, че синът на кмета - Иван Билшки, беше арестуван в столичния квартал "Красно село" заради заплахи за убийство срещу депутата от "Възраждане" Стоян Таслаков. По-късно задържаният бе пуснат под домашен арест.

Мястото, на което е възникнал пожара, е извън периметъра на проследяващото устройство", поясни Никола Белишки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари