Арестуваха Иван Белишки за заплахите към депутат от „Възраждане”

0
Кметският син е задържан в столичния квартал "Красно село"
Кметският син е задържан в столичния квартал "Красно село" Снимка: Личен архив

Кметският син е задържан в столичния квартал "Красно село"

Арестуваха Иван Белишки - синът на кмета на Панагюрище в столичния квартал "Красно село". Причината - заплашил с убийство депутата от "Възраждане" Стоян Таслаков.

Това съобщи NOVA, запозната от свои източници в МВР.

От "Възраждане" казаха, че техният представител е бил нападнат с пистолет. По-рано през деня от пресцентъра на партията съобщиха, че Таслаков е вторият депутат от партията, на когото Белишки системно се заканва с убийство. От партията призоваха органите на реда да предприемат мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    LOL
    Що удряте минуси бе? Не уличиха ли точно депутатите на "Възраждане" в лъжа за ваксините и в лъжа за партийната субсидия? Да ви пускам ли видео материала на Господарите като ги хванаха на къс пас за ваксините в кулоарите на парламента? Да ви вадя ли линк от сайта на сметната палата с официален отговор изобличаващ лъжите на вожда ви Копейкин? И това е като за старт. Те даже не са се облажили с власт още, само цоцат народна пара от заплати и субсидии и вече лъжат.
  • -4
    3
    LOL
    Ама има ли някакви доказателства или просто така са казали депутатите? Общоизвестно е, че политиците лъжа, а за тези от вгъзраждане даже е доказано :)
  • 5
    2
    kir4o
    Явно от "Възраждане" добре си вършат работата, щом бесовете скачат срещу тях, при това все по-яростно. Вече знам за кого ще гласувам на 2 април.
  • 5
    1
    Този е смешен
    Пъзльо с пистолет. Без оръжието ще е тих като мушица. Ако не е с оръжие дали ще го раздава ербап? Съмнявам се, защото ще му направят главата като цветен телевизор "Темп" /за всеки живял по времето на комунизма знае как изглеждаше такъв телевизор/.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари