Kлиенти на едно кафене бяха посрещани от голи сервитьори

2
Клиентите бяха посрещани от голи сервитьори, облечени единствено в рисувани дрехи  - body paint
Клиентите бяха посрещани от голи сервитьори, облечени единствено в рисувани дрехи - body paint

Компанията Nestlé  стартира оригинална изцяло дигитална рекламна кампания в подкрепа на своя нов продукт ‘Coffee-Mate Natural Bliss’ - съобщи Adweek.

Като част от промоцията екип на Nestlé "превзе" Irving Farm Coffee Roasters в Ню Йорк и в продължение на цяла сутрин приготвя и сервиза на редовните си клиенти кафе с каймак от новата продуктова кама.

Вместо да бъдат обслужвани от своите познати бариста, клиентите бяха посрещани от голи сервитьори, облечени единствено в рисувани дрехи  - body paint. "Знаехме, че редовните клиенти на това кафене ценят много вкуса на любимото кафе с каймак. Затова си казахме - какво по-хубаво от това да им го осигурим, като вдигнем и малко шум" - споделя за Adweek Коди Ричардс, маркетингов мениджър на мултинационалната компания. “Нюйоркчани бяха по-шокирани от факта, че пиеха безплатно кафе, а не толкова от това, че сервитьорите бяха голи" - допълва Коди Ричардс. В кафенето, освен клиентите имало и няколко "голи гости", които също пиели кафето си голи - само по рисувани дрехи.

Промоцията е организирана в сътрудничество с рекламната компания 360i, а цялата промоция бе заснета, за да бъде направен кратък рекламен клип, който бе разпространен в Интернет. Засненията материал бил с продължителност 7 часа, но от него рекламната агенция създала клип от 1:33 минути и 30-секундна версия, специално за Facebook, YouTube и други дигитални канали. Платените реклами стартират от следващия понеделник, а кампанията ще продължи до септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари