Кирил Петков: Вътрешният министър беше подаден като експерт от ГЕРБ

0
Колегите от ГЕРБ забравят какво се случи само преди няколко месеца, коментира съпредседателят на ПП
Колегите от ГЕРБ забравят какво се случи само преди няколко месеца, коментира съпредседателят на ПП Видео: NOVA

Колегите от ГЕРБ забравят какво се случи само преди няколко месеца, коментира съпредседателят на ПП

Съпредседателят на ПП Кирил Петков заяви в "Здравей, България" по NOVA, че вътрешният министър Калин Стоянов е бил предложен за поста като експерт от ГЕРБ. По думите му при съставянето на кабинета те са търсели именно експерт, който да е максимално неутрален, с оглед и предстоящите избори.

"Колегите от ГЕРБ забравят какво се случи само преди няколко месеца. За МВР беше много важно изборът да бъде максимално неутрален", заяви Петков.

„Те отказаха няколко наши, ние отказахме няколко техни експертни имена. Калин Стоянов беше подаден като експерт от ГЕРБ, ние обаче отидохме да го интервюираме. Към онзи момент той не беше решил”, допълни той.

„След като видяхме, че е млад и необвързан професионалист в ГДБОП, ние му предложихме позицията. Отне му 2 дни да мисли и отговори: „Добре, съгласен съм”. Имената главно идваха от Мария Габриел и акад. Денков”, заяви Кирил Петков. Допълни, че Калин Стоянов е бил предложен за поста, доколкото си спомня, от Мария Габриел или Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Асен
    Мършляк.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари