Тома Биков: Ситуацията с главния секретар на МВР е свързана с разследването в "Митниците"

0
Според него Калин Стоянов не е изпълнявал партийните поръчения на Кирил Петков
Според него Калин Стоянов не е изпълнявал партийните поръчения на Кирил Петков Снимка: БНТ

Според него Калин Стоянов не е изпълнявал партийните поръчения на Кирил Петков

В състава на служебния кабинет виждам балансиране между хора, които имат различни идеи, включително такива с по-ляв идеологически профил, хора с различни убеждения". Това коментира в "Панорама" по БНТ депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

"Не виждам много наши хора. Ние сме казали ясно, че бихме влезли в управлението с политически лица тогава, когато българските избиратели ни дадат тази възможност", каза той.

Според него Калин Стоянов не е изпълнявал партийните поръчения на Кирил Петков, а той от своя страна бил възмутен, че не е питан кои да бъдат регионалните директори на МВР.

"Това, което виждам отстрани - според мен ситуацията с главния секретар очевидно е свързана с разследването в митниците. Главният секретар призна, че е разследван, но не каза за какво. Ако един главен секретар бъде разследван, да стои на поста си е доста странно".

Биков смята, че Димитър Главчев, чиято политическа биография е свързана с ГЕРБ, ще се води по Конституцията и ще спазва законите.

"Цялото минало лято колегите от ПП обясняваха как ГЕРБ имат само един министър - това е вярно. След записите ние сме много внимателни по отношение на ПП, особено след думите на Асен Василев, че изборите трябва да се проведат "с наш министър", ние им нямаме доверие".

Акциите, свързани с контрабандата се случват или в координация с чужди служби или сигналите идват от чужбина, посочи Биков. Според него ПП бъркат, като застават на 100% зад ръководството на Агенция "Митници".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари