Кирил Петков: Да изясним сагата - Мария Габриел предложи Калин Стоянов

3
Няма “независим” кадър, ако идва като препоръка от Борисов!
Няма “независим” кадър, ако идва като препоръка от Борисов! Снимка: Министерски съвет / Facebook

Няма “независим” кадър, ако идва като препоръка от Борисов!

Мария Габриел предложи Калин Стоянов, написа във Фейсбук Кирил Петков.

В пост под заглавие “Да изясним сагата „Кирил Петков ме покани за министър“ (По Калин Стоянов)“ съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ разкрива детайли за начина, по който е било решено кой да бъде министър на вътрешните работи в кабинета "Денков - Габриел".

"Когато се съставяше кабинета Денков-Габриел, първото предложение за министър на вътрешните работи дойде от Борисов", пише Кирил Петков. Това е бил Атанас Илков, но проверка е показала, че е с близки контакти с ГЕРБ-ДПС и затова е получил отказ.

След това Мария Габриел (значи пак Бойко Борисов) предложи Калин Стоянов, допълва Петков.

"Нашата проверка в първия момент и впоследствие моят разговор с г-н Стоянов не показа пряка зависимост, но последващите действия и бездействия на вътрешния министър ни опровергаха многократно", продължава съобщението.

"Заключението е: няма “независим” кадър, ако идва като препоръка от Борисов! ГЕРБ-ДПС никога не правят случайни ходове, особено ако става въпрос за МВР", пише в заключение Кирил Петков.

По-рано днес министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов отново потвърди пред журналисти, че единственият човек, с когото е разговарял и който го е поканил да бъдат част от кабинета "Денков" като министър на вътрешните работи, като експерт, това е господин Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    ...
    Хипер антипатичен боклук !
  • 10
    2
    кики, мама,
    издухай си носа, че от лъжите ти е станал двоен!
  • 4
    1
    Русенец
    Кире, Киреееее...на следващите избори си ЧАО.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари