Кирил Петков: Твърдо сме решени да изправим Бойко Борисов пред съда

1
Ще реформираме Антикорупционната комисия, така че да преследва корумпираните и да тръгне по пътя на парите на Борисов
Ще реформираме Антикорупционната комисия, така че да преследва корумпираните и да тръгне по пътя на парите на Борисов Снимка: БГНЕС

Ще реформираме Антикорупционната комисия, така че да преследва корумпираните и да тръгне по пътя на парите на Борисов

"Разбирам, че Европейската народна партия, в която членуват евродепутатите на ГЕРБ, е настояла Европейският парламент да обсъди утре ареста на Борисов през март тази година.

Няма да коментирам дали е нормално европейските институции да бъдат намесвани в предизборната кампания в България, нито ще коментирам отчаяния ход на Борисов да прибегне до ЕНП, за да изчисти репутацията си пред милионите граждани в България, разочаровани от неговото управление", пише Кирил Петков в социалните мрежи. И допълва:

"Но ще заявя много ясно: твърдо сме решени да изправим Бойко Борисов пред съда. Борисов управляваше България 12 години. Това са 12 години на безконтролност, корупция, схеми с пачки и кюлчета. Затова след 2 октомври искаме да реформираме Антикорупционната комисия, така че да преследва корумпираните и да тръгне по пътя на парите на Борисов. Това е единственият възможен път пред България, ако искаме да спрем да бъдем най-бедната и най-корумпирана страна в Европейския съюз. Дали Борисов в крайна сметка ще влезе в затвора? Сигурен съм в едно: това няма да се случи, ако нашите политически опоненти спечелят изборите."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари