Кирил Петков: Подготвям списъка за Прокуратурата

1
Ще дам медийните публикации, свързани с всяко едно лице, каза премиерът
Ще дам медийните публикации, свързани с всяко едно лице, каза премиерът Видео: NOVA

Ще дам медийните публикации, свързани с всяко едно лице, каза премиерът

„Изготвям списък от лица, които всички ние, като българи, отдавна говорим, че са потенциален риск да бъдат главните причини за това, че сме с огромно ниво на корупция. Този списък ще бъде внесен от мен”, заяви премиерът Петков, предаде NOVA

Списъкът с всичките тези хора и статиите, които подкрепят тази информация ще бъде внесен”, каза Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    2
    до 1
    Ти пък от кой катун изпълзя, бе неграмотник?
  • 4
    1
    MI 5
    ДЪРТИ ОПЪРДЯНИ ГЪЗОВЕ.НЯМА КОЙ ЧЕ БУТНАХА ТОВА МЛАДОТО МОМЧЕ НАПРЕД ДА ТИКАТ ЧЕ В СУБЛИВНИЯТ МОМЕНТ ДА ВРЕСНАТ: ,А..А..А....НЕ СМЕ НИ,НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ Е! ТОЙ ПРОПРАВЯ АМЕРИКАНСКАТА И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ПОЛИТИКА ....НИЙ КО ДА КАЖИМ? ШЪ МЛЧИМ ДЕ.....ТОЙ Е ВИНОВНИЯТ. ЯДОХА И ПИХА ЕДНИ,ДРУГИ НОСЕХА ОТЧЕТИТЕ НА РЕГИОНАЛНО И НАЦИОНАЛНО НИВО,СРИНАХА ДЪРЖАВАТА И НЯМАТ ОЧИ ОТ 30 ГОДИНИ ДА СЕ ДЪРЖАТ ПРИЛИЧНО ЩОТО ГАЩИТЕ ИМ ОЦАПАНИ. ЗЕР ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ АМА ЕДНИ ГАРВАНИ СА ПО ГАРВАНИ ОТ ДРУГИ ГАРВАНИ.И УДУРМАТА ДА МИНЕ ТИХО ЗА ДА НЕ СЕКНАТ МАНГИЗИТЕ,КО ДА ПРАЙМ? ЦИТАТ НА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ БАЩИЦАТА: ГУЩЕРЪТ СЕ ОТЪРВА ОТ ОПАШКАТА СИ........ ДА АМА ЗА КОЙ ПОРЕДЕН ПЪТ КАТО ЗАМИРИШЕ НА ИЗГОРЯЛА ГУМА. ЗЕР ОТ ЕДНО КОТИЛО СА И НА ЕДНА ТРАПЕЗА СА БИЛЕ ВСИЧКИ "ДЪРЖАВНАТА". НЕ ЗНАМ ГО КИРЧО АМА УМ НЯМА ДА ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ И ДА СИ РАЗВАЛИ РАХАТЛЪКА ЗАРАДИ ДЪРТИ СТАРИ ЧЕНГЕТА И МРЪСНИЦИ. СЕГА КИРО ЩЕ АТАКУВА ПРЕСТЪПНОСТА КОЯТО БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ОТ МЕНТОРИТЕ НА СЕГАШНИ ПОЛИТИЧЕСКИ КРЕПИТЕЛИ И ОПОНЕНТИ С ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ,СЛУГИ И ПАЖОВЕ.В РУСЕ ВРИ ОТ ТАКИВА.НАЙ ВУЛГАРНИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИНИЗЪМ ГЛЕДАМЕ НА СЦЕНАТА В МОЛ-А " НАРОДНО СЪБРАНИЕ". НА КИРЧО ПЕТКОВ ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И УСПЕШЕН МАНДАТ,А НА ДУШМАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВЪЗМЕЗДИЕ ЛИЧНО РАЗДАДЕНО ОТ БОГА. АМИН И КЪСМЕТ КИРЧО....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари